Ворог з повітря атакував Дніпропетровщину: зруйнована нафтобаза

Ворог з повітря атакував Дніпропетровщину: зруйнована нафтобаза -

Ворог з повітря атакував Дніпропетровщину: зруйнована нафтобаза - фото умовне: ДСНС

Події
06 квiтня 2022 08:26

У Дніпропетровській області ніч була тривожною і складною. Російські окупанти атакували регіон з повітря.

Як розповів керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, ворог влучив у нафтобазу та один з заводів. Внаслідок удару нафтобазу з горючим було повністю знищено. На заводі рятувальники боролися  з полум’ям понад вісім годин. Станом на зараз пожежу вдалося загасити.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Голова ДОР Микола Лукашук уточнив, що один ракетний удар пройшовся по нафтобазі у Новомосковську. Друга ракета влучила в завод, який знаходиться в Синельниківському районі. Загиблих чи постраждалих внаслідок обстрілів немає. Він відмічає, що окупанти підступно та цинічно б’ють по цивільним об’єктам, де немає військових.

За даними Генштабу, противник втратив контроль над населеними пунктами Добрянка, Нововознесенське і Трудолюбівка, що на Херсонщині. Це означає, що ворог тепер відкинутий на 80-90 кілометрів від Кривого Рогу і на 30 кілометрів від Зеленодольська, який знаходиться на кордоні області.

Керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул повідомив, що Кривий Ріг і Криворізький район знаходяться під контролем ЗСУ. Він також підтвердив звільнення сіл на Херсонщині.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах