У Кривому Розі "мажор" ображав і погрожував ЗСУ: як його покарали

У Кривому Розі "мажор" ображав і погрожував ЗСУ: як його покарали -

У Кривому Розі "мажор" ображав і погрожував ЗСУ: як його покарали - фото: facebook.com/ssu.dnipro

Події
05 квiтня 2022 16:56

У Кривому Розі місцевий "мажор" наговорив на відео купу образливих висловлювань та погроз на адресу військових ЗСУ. Йому вже повідомили про підозру і обрали запобіжний захід.

Так, 26 березня криворіжець в сторіс Instagram виклав відео, зняте за кермом свого автомобілю. На ньому він в обурливому тоні розповідав про те, що йому не сподобалася процедура перевірки машини на одному з блокпостів.

Він вирішив "облити брудом" і військових, і українську армію. Наприклад, він назвав їх "гарматним м’ясом, яке повинно помирати", а військовому, який перевіряв його авто, побажав, щоб "його мама померла в окопах". Хлопець наголосив, що категорично не хоче допомагати армії під час війни, а також допустив, що у разі окупації продовжить своє комфортне життя.

Досить швидко його відео поширилось соціальними мережами. "Мажора" знайшли і примусили вибачитися, але це не врятувало його від відповідальності.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповіли у пресслужбі СБУ у Дніпропетровській області, криворіжець виїхав з міста та намагався сховатися. Правоохоронці миттєво зреагували на це та встановили його місцезнаходження.

Наразі в рамках відкритого кримінального провадження, слідчими Служби безпеки України фігуранту повідомлено про підозру за статтею про перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. В СБУ відмітили, що будуть і надалі жорстко блокувати подібні випадки та притягати до кримінальної відповідальності.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах