На Дніпропетровщині через негоду без світла були 121 населений пункт

На Дніпропетровщині через негоду без світла були 121 населений пункт -

На Дніпропетровщині через негоду без світла були 121 населений пункт - фото: pexels.com

Події
04 квiтня 2022 16:42

У Дніпропетровській області внаслідок негоди тисячі людей залишилися без електропостачання. Поки що відновлювальні роботи продовжуються.

Як повідомили у пресслужбі ДТЕК "Дніпровські електромережі", наразі електроенергію вже повернули до 121 населеного пункту. Знову зі світлом – 34 800 сімей.

До ліквідації аварій сумарно за три дні було залучено 117 бригад та 128 одиниць техніки. Спеціалісти працювали цілодобово, щоб якнайшвидше відновити пошкоджені ділянки ліній та обладнання.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Наразі знеструмленими залишаються два населені пункти повністю та три частково – 687 родин. В компанії говорять про те, що роблять все необхідне, щоб оперативно відновлювати електропостачання. Аварійно-відновлювальні роботи планують завершити до кінця дня.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як у Дніпрі можна передати покази лічильника за електроенергію. Передати покази можна за допомогою смартфону та інтернету з будь-якої точки планети менше, ніж за хвилину. Всі сервіси працюють цілодобово. Покази лічильника потрібно передавати щомісяця з 1 по 3 число включно, дані будуть зараховані як покази на 1-е число.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах