На Дніпропетровщині вибухнуло авто, яке наїхало на російських снаряд

На Дніпропетровщині вибухнуло авто, яке наїхало на російських снаряд -

На Дніпропетровщині вибухнуло авто, яке наїхало на російських снаряд - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
03 квiтня 2022 15:27

У прокуратурі Дніпропетровської області розповіли про наслідки бомбардування касетними снарядами у Криворізькому районі.

За даними слідства, вчора, 2 квітня, батько та син розбирали нерозірваний касетний боєприпас рф, який здетонував. Внаслідок вибуху чоловіки отримали численні осколкові поранення в різні частини тіла. Від отриманих ушкоджень вони загинули.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також в одному з населених пунктів Криворізького району цивільний автомобіль наїхав на бойовий припас. В результаті детонації машина загорілась і вибухнула. Інформації про постраждалих внаслідок цієї події немає.

У пресслужбі обласної прокуратури повідомили, що російські окупанти за останні кілька днів неодноразово обстрілювати околиці обласного центру. При цьому касетні боєприпаси можуть вибухнути протягом 40 годин після обстрілу.

Окупанти обстрілюють Дніпропетровщину касетними боєприпасами -Окупанти обстрілюють Дніпропетровщину касетними боєприпасами - фото: dnipr.gp.gov.ua

Дії російських військових становлять пряму загрозу життю й здоров’ю мирного населення, суперечать нормам міжнародного гуманітарного права, а саме конвенції про заборону касетної зброї.

Дніпропетровською обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства двох осіб та порушення законів та звичаїв війни.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах