У Дніпрі мережа СТО безкоштовно ремонтує авто, на яких евакуювалися переселенці

У Дніпрі мережа СТО безкоштовно ремонтує авто, на яких евакуювалися переселенці -

У Дніпрі мережа СТО безкоштовно ремонтує авто, на яких евакуювалися переселенці - фото: suspilne.media

Події
03 квiтня 2022 14:18

З міст, де відбуваються активні бойові дії, люди приїжджають на обстріляних машинах, які потребують заміни запчастин. Одна із мереж СТО у Дніпрі вирішила допомогти переселенцям і тепер ремонтує їхні автомобілі безкоштовно.

Співвласник СТО Денис Подольський вважає, що бізнес має або вирішувати якусь проблему, або дарувати емоцію. Їх бізнес якраз фундаментально вирішує проблеми, передає "Суспільне".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпрі допомагають ремонтувати авто переселенців -У Дніпрі допомагають ремонтувати авто переселенців - фото: suspilne.media

Працівники СТО розповідають, що машини, на яких люди виїжджають з міст, де йдуть активні бойові дії, мають значні ушкодження. При цьому на таких авто були написи "діти" або "мирні", проте окупанти все одно їх обстрілювали.

Окупантів не зупинив навіть напис "діти" -Окупантів не зупинив навіть напис "діти" - фото: suspilne.media

Для запису на безкоштовний ремонт треба написати повідомлення в дірект СТО. В повідомленні варто описати проблему, марку авто та залишити контактний номер. В роботу беруть тільки ті автомобілі, на яких тепер пересуватися небезпечно. Це пояснюють великою чергою, яка зайнята на декілька днів вперед. В день на СТО безкоштовно можуть обслуговувати до п’яти авто.

У деяких автомобілів розбите лобове скло -У деяких автомобілів розбите лобове скло - фото: suspilne.media

Запчастинами та грошима СТО допомагають жителі Дніпра. Охочі долучитися можуть зв’язатися з автосервісом через їхню сторінку в Інстаграмі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах