Російські окупанти обстріляли село на Дніпропетровщині

Російські окупанти обстріляли село на Дніпропетровщині -

Російські окупанти обстріляли село на Дніпропетровщині - фото умовне: facebook.com/profile.php?id=100056511580959

Події
03 квiтня 2022 11:41

Сьогодні вночі, 3 квітня, одне із сіл з Апостоловської громади в Дніпропетровській області обстріляли російські окупанти.

Про це повідомив міський голова Апостолова Андрій Оса. Так, територію одного із сіл громади росіяни обстріляли із системи залпового вогню касетними боєприпасами, які заборонені Женевською конвенцією.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Андрія Оси, потраплянь у житлові будинки не було. Попередньо, ніхто із місцевих мешканців внаслідок обстрілу не постраждав. На місцях падіння снарядів зараз працюють поліцейські та фахівці ДСНС.

Загалом ситуація на Дніпропетровщині зараз спокійна. На території області немає російських солдатів.

Мешканців Дніпропетровської області вкотре закликають не наближатися до боєприпасів та у жодному разі не чіпати їх або їхні частини. Оскільки серед розсипаних касетних мін можуть бути нерозірвані.

Нагадаємо, що нещодавно у Криворізькому районі Дніпропетровської області сталася трагедія – батько з сином підірвалися на боєприпасах російських окупантів. Відомо, що вони знайшли їх на вулиці, а потім принесли додому.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах