Яка ситуація у Дніпропетровській області на ранок 3 квітня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на ранок 3 квітня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на ранок 3 квітня - фото: vgorode.ua

Події
03 квiтня 2022 08:40

Розпочалась 39-я доба героїчного спротиву України та українців проти російського вторгнення. У Дніпропетровській області ситуація залишається стабільною та контрольованою.

Як розповів голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук, Дніпропетровщина продовжує триматися – ніч пройшла тихо. За його словами, жоден російських солдат в нашій області не "заблукав". Наразі ситуація спокійна.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Микола Лукашук нагадує, що сьогодні неділя, тому радить жителям області відпочити та набратися сил.

- А завтра повертайтеся до роботи. Бо перемога – це кропітка праця. Не лише відважних українських військових, а й наша з вами, – зазначив голова ДОР.

Голова Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул повідомив, що у Кривому Розі ситуація спокійна та контролюється військової адміністрацією і ЗСУ. Лінія фронту зараз проходить у Херсонській області, тому "Гради" не можуть дістати до Кривого Рогу.

Вілкул повідомив, що окупанти вчора вперше обстріляли цивільні об’єкти в периметрі Кривого Рогу в Інгулецькому районі. Вони стріляли з реактивної системи залпового вогню "Смерч" касетними боєприпасами, які заборонені Женевською конвенцією. Внаслідок обстрілу жертв не було.

Оновлено в 10:05: голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко повідомив, що в Нікопольському районі все спокійно. Ворожої техніки та живої сили окупантів на території немає. Критична інфраструктура функціонує, магазини, АЗС та аптеки теж.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах