Є суттєві руйнування: окупанти завдали удару по Дніпропетровщині

Є суттєві руйнування: окупанти завдали удару по Дніпропетровщині -

Є суттєві руйнування: окупанти завдали удару по Дніпропетровщині - фото: reporter.ua

Події
01 квiтня 2022 10:25

Вечір і ніч у Дніпропетровській області минули неспокійно. Російські окупанти нанесли удар по Синельниківському району.

Як розповів голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук, вчора надвечір, 31 березня, ворог з повітря атакував Синельниківський район. За його словами, внаслідок цієї атаки ніхто із людей не постраждав. Однак є суттєві руйнування об’єктів інфраструктури.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У пресслужбі ДСНС Дніпропетровської області розповіли, що повідомлення до Служби порятунку надійшло близько 22:30. Рятувальники, які прибули на місце події, встановили, що ворожий боєприпас влучив на територію Синельниківського району. Внаслідок цього був зруйнований об'єкт інфраструктури, а також сталося загорання сухої трави навколо нього. Загиблих та постраждалих немає. Рятувальники ліквідували пожежу.

У пресслужбі обласної прокуратури розповіли, що на території, яку обстріляли окупанти, відсутні будь-які військові об’єкти. Прокуратурою зараз здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Окупанти обстріляли Синельниківський район -Окупанти обстріляли Синельниківський район - фото: dnipr.gp.gov.ua

Микола Лукашук також додав, що Збройні сили України продовжують звільняти населені пункти на Херсонщині. Вчора наші військові надали інформацію щодо взяття контролю над селами Орлове, Заградівка, Кочубєєвка. Нині, за даними Оперативного командування "Південь", також визволено Малу Шестерню, Новогригорівку, Тополине, Князівку, Краснівку, Свободне, Кам’янку, Пригір‘я.

З кожним днем відстань між ворожими військами і кордонами нашої області зі сторони Криворізького та Нікопольського районів збільшується. В цілому ситуація на усіх напрямках наразі повністю контролюється українськими захисниками.

Нагадаємо, що вчора близько 10:00 ракетні удари завдали по військовій частині у Дніпропетровській області. Внаслідок цього загинули дві людини.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах