Лінія фронту стає все далі від Кривого Рогу – Вілкул

Лінія фронту стає все далі від Кривого Рогу – Вілкул -

Лінія фронту стає все далі від Кривого Рогу – Вілкул - фото: facebook.com/uvPivden

Події
01 квiтня 2022 09:50

Збройні сили України продовжують відтісняти російських окупантів від кордонів Дніпропетровської області.

Як повідомили у пресслужбі угрупування військ "Південь" ,за добу наші військові звільнили 11-ть населених пунктів на Херсонщині, а саме – Нововоронцовку, Малу Шестерню, Новогригорівку, Тополине, Князівку, Краснівку, Свободне, Кам’янку, Пригір’я, Кочубєївку, Орлове.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Завдяки військовим населення зможе отримувати гуманітарну допомогу, наприклад, медикаменти та продукти харчування. При цьому місцеві жителі підтримували і підбадьорювали наших захисників. Проводячи операції із визволення цих населених пунктів підрозділи оновилися "трофейною" технікою. На їх рахунку віднині перебувають танки Т-64 (з повним боєкомплектом), БМП-2, БМД-2, ЗУ-2М на базі МТЛБу.

Наші військові заволоділи деякими "трофеями" -Наші військові заволоділи деякими "трофеями" - фото: facebook.com/uvPivden

Як зазначив керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул, звільнення населених пунктів означає, що лінія фронту тепер ще далі проходить від Кривого Рогу. За його словами, лінія фронту вже не на кордоні з Дніпропетровською областю, а на території Херсонщини. У самому Кривому Розі зараз все спокійно.

Голова ДОР Микола Лукашук підтвердив, що наші захисники звільнили населені пункти у Херсонській області. Він також підтвердив, що з кожним днем відстань між ворожими військами і кордонами нашої області зі сторони Криворізького та Нікопольського районів збільшується.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах