Мешканців Дніпра закликають знімати з будинків антени

Заммера Дніпра закликав містян знімати з будинків антени -

Заммера Дніпра закликав містян знімати з будинків антени - фото: stroy-dom.ne

Події
24 березня 2022 14:47

Заступник міського голови Михайло Лисенко звернувся до дніпрян з проханням прибрати з фасадів будинків будь-які антени.

- Я сьогодні довго спілкувався із моїми колегами з різних міст. Вони ділилися своїми якимись помилками та прорахунками. Навчитися треба на чужих помилках. Нам у Дніпрі не потрібні помилки Харкова та Маріуполя, – написав заступник міського голови.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Михайло Лисенко заявив, що жителям міста, у першу чергу мешканцям багатоквартирних будинків, потрібно демонтувати усі супутникові антени з фасадів і дахів. Зробити це потрібно до 28 березня. За його словами, це зумовлено необхідністю захисту будівель.

- Я не хочу заглиблюватися у питання роботи ворожої авіації та артилерії. Просто всім потрібно це зробити, – додав Лисенко.

Антени, які містяни не знімуть самостійно, демонтують комунальники. Власникам їх зможуть повернути тільки після закінчення військових дій на території України.

- Думайте не тільки про себе, а й про ваших сусідів та близьких вам людей. Демонтаж супутникових антен – це надзвичайно важливо. Заради вас самих, – закликає Михайло Лисенко.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах