Як у Дніпрі оформити закордонний паспорт та ID-картку

Як у Дніпрі оформити закордонний паспорт та ID-картку -

Як у Дніпрі оформити закордонний паспорт та ID-картку - фото: zolochiv.net

Події
23 березня 2022 14:33

Жителі Дніпропетровської області знову можуть оформити закордонні паспорти, а також замовити ID-картку та вклеїти нове фото у паспорт.

Як розповів начальник обласної міграційної служби Богдан Чегіль, Державна міграційна служба продовжує працювати, враховуючи правовий режим воєнного стану. Щоб ворог не міг заволодіти конфіденційною інформацією, прибрали адреси розташування територіальних підрозділів. Послуги з оформлення нових документів надають тільки в головному управлінні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Він додав, що нині приймають документи для оформлення ID-карток та закордонних паспортів. Вклеюють фото до паспортів мешканців, які досягли 25 та 45 років.

Також продовжують видавати документи, які були виготовлені до 24 лютого. Вже надали понад 3,5 тисяч закордонних паспортів майже 2,7 тисяч ID-карток. Незабаром можна буде отримати документи, виготовлені з 15 березня. У територіальних підрозділах міграційної служби можна продовжити строк дії паспортів, вклеїти фото дитини до документів батьків або законних представників.

ID-картки та паспорти без вклеєних у 25 та 45 років фото нині вважаються дійсними. Якщо термін дії закордонного паспорту закінчився, він продовжується на 5 років.

З будь-яких питань можна звертатися на "гарячу лінію" Головного управління за номером: +380 56 720 30 17. Контакти підрозділів – тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах