У школах Дніпра не буде весняних канікул

У школах Дніпра не буде весняних канікул -

У школах Дніпра не буде весняних канікул - фото: pravda.com.u

Події
22 березня 2022 13:29

Школярі завжди з нетерпінням чекають на чергові канікули, однак через бойові дії в Україні довелося внести зміни у навчальний рік.

Як повідомили у департаменті гуманітарної політики Дніпровської міськради, весняних канікул у маленьких дніпрян цього разу не буде. Це пов’язано з тим, що тривалість освітнього процесу повинна бути не менше 175 навчальних днів, а канікул – не менше 30 календарних днів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З 28 лютого школярів відправили на позапланові канікули через початок війни в України. Вони тривали два тижні. З 10 березня діти повернулися на навчання, а в школах Дніпра вирішили ввести "дистанційку".

Планові весняні канікули мали бути з 26 березня по 3 квітня.

Нагадаємо, що раніше у Дніпрі розповіли, як тепер працює громадський транспорт. Так, у зв’язку з очікуваним збільшенням пасажиропотоку на міські маршрути додали по одній-дві машини. За необхідності рухомий склад обіцяють збільшувати. Також відновили сполучення між містами та селами, почали працювати автостанції і каси, де можна заздалегідь придбати квиток.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах