Укріплення кордонів і заблокований гумконвой: як минула ніч на Дніпропетровщині

Укріплення кордонів і заблокований гумконвой: як минула ніч на Дніпропетровщині -

Укріплення кордонів і заблокований гумконвой: як минула ніч на Дніпропетровщині - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
21 березня 2022 09:43

У Дніпропетровській області ніч минула спокійно – в регіоні не було жодної повітряної тривоги.

Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, кордон нашої області продовжують укріплювати на всіх рубежах. Здебільшого працюють на дальніх підступах зі сторони Херсонської та Миколаївської областей. Там зводять фортифікації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ворог не пропустив наш конвой з гуманітарною допомогою, який прямував до Херсонської області. Його вирішили не везти назад та направили до Кривого Рогу. Також до Кривого Рогу відправили броньовані листи для виготовлення бронежилетів.

Валентин Резніченко попросив всіх, хто чує стрільбу на полігонах Дніпропетровської області, не лякатися. Він пояснив, що таким чином відбувається злагоджування військ тероборони, яка нас сьогодні береже та охороняє.

Голова Дніпропетровської ОВА відповів на питання, чому говорить російською.

- Я з російськомовної родини. Моя українська не така досконала. І коли я хвилююся, то говорю російською, – поділився голова військової адміністрації. 

За його словами, в середині адміністрації працівники перейшли на українську. Бо не хочуть, щоб їх, російськомовних, "захищали оці фашисти".

Резніченко додав, що регіон має повертатися до звичного життя. Наприклад, він розповів, що сьогодні відкриють спортзал і він планує піти побігати.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах