У Дніпрі будуть відбирати автівки у п’яних водіїв на потреби армії

У Дніпрі будуть відбирати автівки у п’яних водіїв на потреби армії -

У Дніпрі будуть відбирати автівки у п’яних водіїв на потреби армії - фото: pexels.com

Події
12 березня 2022 17:40

У Дніпрі можуть відбирати автомобілі у водіїв, які сядуть за кермо у нетверезому вигляді. Конфісковані автівки будут передавати на потреби Збройних сил Україні.

Як повідомив під час брифінгу заступник начальника ГУНП в Дніпропетровській області Володимир Богоніс, за минулу добу по області зафіксували поодинокі випадки мародерства. При цьому поліцейські звертаються до водіїв, щоб ті не сідали за кермо після вживання алкоголю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- При виявленні таких фактів не лише каратимемо адміністративними протоколами, а й за рішенням військово-цивільної адміністрації машини можуть бути віддані на потреби фронту, – підкреслив Володимир Богоніс.

Окрім того, поліцейский нагадав про заборону запускати в небо дрони. Так, за рішенням штабу військово-цивільної адміністрації мають право працювати лише визначені дрони. Усі інші можуть посадити чи збити. Тим, хто хоче застосувати обладнання та свої вміння з користю, слід звернутися до територіальної оборони. 

За словами Богоніса, поліція Дніпропетровщини несе службу в черговому режимі. Кількість злочинів не зростає. За добу затримують 1-2 мародерів. Мешканці регіону сумлінно дотримуються комендантської години.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах