У Дніпрі Червоний Хрест допомагає знайти рідних, отримати та передати гумдопомогу: куди звертатися

У Дніпрі Червоний Хрест допомагає знайти рідних, отримати та передати гумдопомогу

У Дніпрі Червоний Хрест допомагає знайти рідних, отримати та передати гумдопомогу - фото: liga.net

Події
10 березня 2022 21:02

Наразі Товариство Червоного Хреста України надає мешканцям "гарячих точок" та біженцям все необхідне для виживання, допомагає громадянам знайти своїх зниклих родичів. Відомо, куди можна звертатися для участі у благодійності чи отримання гумдопомоги у Дніпрі.

Як повідомила керівниця обласної організації Товариства Червоного Хреста Людмила Лашко, на Дніпропетровщині до її колег по допомогу звертаються люди, які приїхали з місць в Україні, де проводяться активні бойові дії. Біженці просять допомоги у пошуку своїх рідних, місця для ночівлі, їжі, ліків та теплих речей. При цьому люди, які з якоїсь причини не поїхали з "гарячих точок", теж потребують такої підтримки. Потреби цих людей працівники Червоного Хреста намагаються покривати, передають у Дніпропетровській облдержадміністрації. Але ресурси швидко кінчаються.

Як у Дніпрі передати їжу, ліки, теплі речі для допомоги українцям?

Гуманітарну допомогу (їжу, ліки, теплі речі) біженцям та мешканцям місця ведення активних бойових дій людям можна передати через співробітників Червоного Хреста. Відносити гумдопомогу потрібно до спеціальних дніпровських пунктів збору – на вулицю Робочу, 73 або на вулицю Роторну, 23а. Долучитися до доброї справи можуть усі охочі. Для уточнення будь-якої інформації слід дзвонити за номером 0678290079.

Як спробувати знайти своїх близьких через Товариство Червоного Хреста України?

Щоб спробувати знайти близьких, зв'язок з якими було втрачено, необхідно звернутися за допомогою до служби розшуку Товариства Червоного Хреста України. Зробити це можна двома способами:

  • зателефонувати за номерами 066 250 99 57, 096 304 43 75 ;
  • написати в Червоний Хрест електронною поштою rfl@redcross.org.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах