У боротьбі за свободу України загинув молодий хлопець із Дніпропетровської області

У боротьбі за свободу України загинув молодий хлопець із Дніпропетровської області

У боротьбі за свободу України загинув молодий хлопець із Дніпропетровської області - фото: facebook.com/vasvisn (fb Сергія Хорошилова)

Події
09 березня 2022 17:33

Війна в Україні триває два тижні. За цей час загинула не лише велика кількість російських окупантів, а й частина українських захисників. Серед них, на жаль, виявився хлопець із Дніпропетровської області.

Як розповів журналіст із Дніпра Сергій Хорошилов, загиблий Владислав Степаненко був родом із дніпропетровського села Григорівка, яке знаходиться у Васильківському районі. Він віддав своє життя за волю України. Чоловік зазначає, що особисто з цим хлопцем знайомий не був. Через це поки що невідомо, у якому віці Владислава не стало, за яких обставин і які родичі в нього залишилися, пише ДВ.

Загиблий солдат Владислав Степаненко із Дніпропетровської області (села Григорівка).Загиблий солдат Владислав Степаненко із Дніпропетровської області (села Григорівка). Фото: facebook.com/vasvisn (fb Сергія Хорошилова)

Vgorode висловлює свої співчуття всім друзям, знайомим та близьким Владиславу Степаненко.

Нагадаємо, що вчора – 8 березня – військовослужбовці Росії здійснили обстріл керованої ракетою в селищі Григорівка Синельниківського району Дніпропетровської області. Внаслідок цього ракета пошкодила стадіон місцевої школи. Вибуховою хвилею вибило вікна та двері навчального закладу. Жертв внаслідок пригоди немає, але такі ракетні удари становлять пряму загрозу життю та здоров'ю мирного населення, суперечать нормам міжнародного гуманітарного права, а саме – статтям 51, 52 Додаткового протоколу до Женевської конвенції від 12 серпня 1949 року, які прямо забороняють напади на громадянське населення. та цивільні об'єкти. Наразі досудове розслідування з кримінального провадження здійснюється слідчим відділом СБУ у Дніпропетровській області. Військові злочини збройних сил Росії документують.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах