Як перевести "ковидну" тисячу на допомогу армії України

Як перевести "ковидну" тисячу на допомогу армії України -

Як перевести "ковидну" тисячу на допомогу армії України - фото: ukrinform.ua

Події
25 лютого 2022 18:26

Тисячу, яку вакциновані українці отримали за вакцинацію, можна перевести до благодійних фондів на допомогу Збройним силам України.

Portmone

Гроші з картки "еПідтримка" можна переказати через сервіс Portmone - всю суму виплати в 1000 гривень або залишок, який у вас є на банківській картці. Зробити це можна за цим посиланням.

Приват24

У додатку "ПриватБанк" можна переказати гроші на спеціальний рахунок Національного банку України, який відкрили для збирання коштів на допомогу армії. Зробити це можна так:

1. Зайдіть у програму Приват24.

2. Перейдіть до "Сервіси".

3. Виберіть "Добро".

4. Натисніть "Допомога ЗСУ".

5. Виберіть картку "єПідтримка".

6. Введіть необхідну суму та підтвердіть.

Видавництво Марка Мельника

На сайті видавництва Марка Мельника можна придбати сертифікат (500 гривень), а гроші перерахують до одного з фондів, наприклад, "Госпітальєри", "Койот", "Армія SOS", "Повернись живим" та інші. При цьому можна вибрати, на що саме буде спрямовано кошти (техніка, ліки, облаштування фронту тощо). Зробити це можна за посиланням.

Гроші, виплачені за вакцинацію, можна витратити армію -Гроші, виплачені за вакцинацію, можна витратити армію - фото: markobook.com

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах