Голова Дніпропетровської облради відреагував на визнання Росією "Л/ДНР"

Голова Дніпропетровської облради відреагував на визнання Росією "Л/ДНР" -

Голова Дніпропетровської облради відреагував на визнання Росією "Л/ДНР" - фото: facebook.com/nbankr

Події
22 лютого 2022 12:38

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук прокоментував те, що Росія визнала "незалежність" "ЛНР" та "ДНР".

За словами Лукашука, визнання "Л/ДНР" – це фарс, який було підготовлено заздалегідь. Також він зазначив, що Росія порушила норми міжнародного права, територіальну цілісність України – окупувала спочатку Крим, а тепер частину Луганської та Донецької областей.

- Поки ми будуємо державу, розвиваємось і дивимось у майбутнє, лідер Росії мріє про повернення Радянського Союзу. Людям зі здоровим глуздом це складно уявити у 2022 році, – прокоментував голова облради.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Лукашук каже, що відучора наша країна тепер живе в нових реаліях. Тому він просить не піддаватися на провокації та зберігати спокій. Глава облради запевняє, що всі дії нашої влади зараз спрямовані на збереження територіальної цілісності країни, запровадження жорстких санкцій проти РФ, розгортання тероборони та відстоювання своєї територіальної цілісності.

- Наше головне завдання – розвивати сильну економіку, підтримувати та розвивати потужну армію, зміцнювати власну обороноздатність, давати відсіч ворогові. Україна сильна і це їй під силу, – прокоментував Лукашку.

Також він додав, що ми здатні чинити опір, тому маємо триматися разом.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах