На Дніпропетровщині 50 мобільних бригад допомагають потерпілим від насильства

На Дніпропетровщині 50 мобільних бригад допомагають потерпілим від насильства

На Дніпропетровщині 50 мобільних бригад допомагають потерпілим від насильства - фото freepik.com

Події
21 лютого 2022 17:18

На Дніпропетровщині працюють 50 мобільних бригад соціально-психологічної допомоги. Фахівці виїжджають на виклики до людей, які постраждали від домашнього насильства або зазнають агресії за ознакою статі.

Як повідомили у ДніпроОДА, 2021-го ці бригади допомогли понад 1,5 тисячі осіб. Вони працюють у Апостоловому, Марганці, Нікополі, Новомосковську, Покрові, Кам'янському, Дніпрі та ще у 43 громадах Дніпропетровщини.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

- Зазнати насильства може будь-яка людина. Незалежно від статі, віку та соціального статусу. У містах та районах Дніпропетровської області працюють мобільні бригади, які виїжджають на виклики до постраждалих. У 2021-му надали підтримку понад 1,5 тис. жителям області. Переважно зверталися жінки, – розповіла директор департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОДА Олена Кришень.

Контакти цих бригад у кожному громаді можна побачити тут.

Нагадаємо, раніше ми докладно писали про те, що таке домашнє насильство, які бувають його види і куди можна звернутися до постраждалих.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах