У Дніпрі для мешканців багатоповерхівки зроблять платний проїзд у ліфті

У Дніпрі для мешканців багатоповерхівки зроблять платний проїзд у ліфті -

У Дніпрі для мешканців багатоповерхівки зроблять платний проїзд у ліфті - фото: pexels.com

Події
21 лютого 2022 14:59

У Дніпрі мешканці будинку №100 на Набережній Перемоги знайшли спосіб, як боротися із боржниками, які не платять за ОСББ. Для них запровадили "проїзні" у ліфті.

Відповідне оголошення з'явилося у під'їзді. У ньому йдеться, що в будинку буде встановлена система контролю доступу до ліфтів. Таким чином, користуватися ліфтами без обмежень зможуть мешканці, які справно платять за ОСББ. Ті, хто за утримання будинку не платив понад три місяці, зробити цього вже не зможуть.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Активувати подорож можна буде за допомогою магнітного ключа. Якщо людина має обов'язок, то цей ключ не буде працювати і в такому разі на свій поверх доведеться підніматися пішки. Також система передбачає, що ліфтом не зможуть користуватись сторонні люди. Якщо до когось із мешканців прийдуть гості або потрібно буде зустріти кур'єра, то ліфт можна активувати за допомогою телефону.

Адміністрація ОСББ попросила мешканців сплатити всі борги, а також надати дані для доступу до ліфта. За один магнітний ключ потрібно буде сплатити 80 гривень. Для кожного члена сім'ї – окремий ключ. Цього місяця займатимуться збором необхідних даних, а наступного вже встановлять систему.

У Дніпрі вводять платний проїзд у ліфті -У Дніпрі вводять платний проїзд у ліфті - фото: instagram.com/huevyi_dnepr

Думка дніпрян щодо впровадження таких жорстких правил розділилася. Дехто вважає, що це чудова ідея, яка допоможе вирішити проблему з боргами. Інші ж упевнені, що це створить незручності людям похилого віку, які, можливо, не мають коштів сплачувати борги, і медикам, пожежникам, які приїжджатимуть на виклики.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах