Живуть в акваріумах і майже не рухаються: у зоомагазині у Дніпрі знущаються з котів

Живуть в акваріумах і майже не рухаються: у зоомагазині у Дніпрі знущаються з котів -

Живуть в акваріумах і майже не рухаються: у зоомагазині у Дніпрі знущаються з котів - фото: facebook.com/groups/724832250931170

Події
21 лютого 2022 10:08

В одному із зоомагазинів Дніпра котів утримують у жахливих умовах – тварини живуть у тісних акваріумах і майже ніколи їх не випускають назовні.

Невеликий кіоск, де продають тварин, знаходиться на вулиці Березинській. За словами волонтерів, коти виросли у тісних та антисанітарних умовах. Очевидці розповідають, що котики хворі та замучені, у багатьох не розвинений кістяк, бо вони мало рухаються. Деякі тварини просто лежать одна на одній і не рухаються. В одному акваріумі сидять по шість кішок без води та їжі.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Власниця зоомагазину на будь-які зауваження реагує агресивно. При цьому вартість кожного хвостатого становить від однієї до трьох тисяч.

Нещодавно там з'явилася нова кішка, у якої зламані ребра та лапка. Хто її покалічив і де її взяли – невідомо. За кішку просять одну тисячу гривень. Всі інші тварини – тхори, папуги, гризуни та черепахи – теж живуть у жахливих умовах. Волонтери кажуть, що вони постійно хворіють та вмирають.

Зараз зоозахисники хочуть викупити двох найслабших і найхворіших кішок. Вже після огляду в клініці та наявності конкретного діагнозу вони зможуть звернутися до поліції. За двох кішок власниця зоомагазину потребує 4000-4500 гривень. Коли їх викуплять, їх планують відправити на перетримку або знайти постійний будинок.

Дізнатися, як допомогти котикам можна, тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах