У Дніпрі під лід провалилися рибалки та троє поліцейських, які кинулися на допомогу

В Днепре под лед провалились рыбаки и три полицейских, который бросились на помощь - фото

В Днепре под лед провалились рыбаки и три полицейских, который бросились на помощь - фото

Події
20 лютого 2022 16:29

У Дніпрі на Перемозі сталася НП – на Гребному каналі під воду пішов рибалка. На допомогу чоловікові кинулися поліцейські, але під трьома копами теж провалилася крига.

На місце події приїхали рятувальники, поліція, медики. Рятувальники швидко по льоду дісталися поліцейських і витягли їх із води.

До рибалки підбиралися довше, оскільки він був дуже далекий від берега, а лід дуже тонкий. Але рятувальники взяли катер та змогли дістати рибалки.

Як повідомили у прес-службі ДСНС у Дніпропетровській області, всього в результаті рятувальники врятували п'ятьох людей – троє поліцейських та двоє рибалок. На жаль, один із рибалок був уже непритомний. Він загинув у автомобілях екстреної медичної допомоги. 

Зазначимо, що лише сьогодні рятувальники саме проводили інформаційний захід у сквері Прибережному. Людям розповідали, що виходити на кригу зараз не можна. 

З початку року на Дніпропетровщині сталося 12 нещасних випадків на воді. Загинуло 6 людей, з них троє – ndash; Діти. Врятували 17 людей, із них також троє дітей.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах