Суд відпустив підозрюваних, які напали на журналістів в аеропорту Дніпра

Фото: youtube.com/pravda_com

Фото: youtube.com/pravda_com

Події
19 лютого 2022 14:40

Вдень 13 лютого у аеропорту Дніпра невідомі напали на журналістів видання "Українська правда". Стало відомо, що вчора, 18 лютого, суд відпустив підозрюваних у побитті.

Як повідомили у прес-службі Дніпропетровської обласної прокуратури, суд обрав запобіжний захід для підозрюваних у вигляді особистого зобов'язання. Проте прокуратура не погоджується з двома рішеннями суду і вже готує апеляційні скарги щодо двох підозрюваних. Для них вимагатимуть зміна запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

За даними слідства, інцидент стався у неділю, 13 лютого, на території аеропорту у Дніпрі. Тоді команда журналістів "Української правди" прибула у VIP-термінал та почала знімати репортаж. До них підійшли четверо озброєних охоронців, які вимагали зупинити зйомку. Невідомі забрали у оператора телефон і вимагали пароль, щоб видалити відео. У цьому оператору погрожували ножем.

Чоловіки не представилися журналістам. За даними Української правди, це були представники охорони одного з міських бізнесменів.

З цієї події слідчі зараз проводять досудове розслідування за статтями Кримінального кодексу України за перешкоджання законній професійній діяльності журналістів та за загрозу чи насильство щодо журналістів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах