З тиром, душовими та ноутбуками: на Дніпропетровщині модернізують Лихівський ліцей

С тиром, душевыми и ноутбуками для учителей: на Днепропетровщине модернизируют Лиховский лицей

С тиром, душевыми и ноутбуками для учителей: на Днепропетровщине модернизируют Лиховский лицей - фото: adm.dp.gov.ua

Події
18 лютого 2022 15:01

У Дніпропетровській області в активній фазі реконструкція місцевого ліцею у Лихівці Кам'янського району. Вже зробили другий поверх навчального корпусу. Зараз займаються внутрішнім оздобленням першого.

- На Дніпропетровщині триває оновлення освітньої інфраструктури. І в невеликих селищах, і в містах із населенням у кілька тисяч людей. Реконструкції – у ліцеях, садах, спортшколах. Один із об'єктів – у Лихівці, – повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Ліцей упорядковують за програмою Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Як повідомляють ОДА, частину будівлі вже відремонтували. Змінюється обладнання ліцею – у вчителів будуть ноутбуки, у кожному класі будуть мультимедійні дошки. 

На Дніпропетровщині модернізують Ліхівський ліцей -На Дніпропетровщині модернізують Ліхівський ліцей - фото: adm.dp.gov.ua
Так тепер виглядає Ліховський ліцей -Так тепер виглядає Ліховський ліцей - фото: adm.dp .gov.ua

Фахівці вже зробили більшу частину робіт на першому поверсі. Наразі модернізують кабінети початкової школи, їдальню, спортзал. Останній майже закінчили – залишилося застелити підлогу і можна встановлювати обладнання та заносити інвентар. Поряд із залом будуть роздягальні для хлопчиків та дівчаток, у кожній з яких – душова.

Оновлюють також підвал із господарськими кімнатами. Відновлюють тир та кімнати допризовної підготовки. 

До реконструкції корпусом ліцею глобально не займалися майже півстоліття. Стіни зацвіли, протікав дах. А Ліхівський ліцей – один з головних у громаді. Туди привозять дітей з кількох сіл. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах