"Тікати нікуди не потрібно": Борис Філатов розповів, чи готове Дніпро до можливого вторгнення

"Бежать никуда не нужно": Борис Филатов рассказал, готов ли Днепр к возможному вторжению -

"Бежать никуда не нужно": Борис Филатов рассказал, готов ли Днепр к возможному вторжению - фото: youtube.com 34 телеканал

Події
17 лютого 2022 12:23

Почуття тривожності не залишає дніпрян через постійні новини про можливе вторгнення російських військ в Україну. Мер Дніпра Борис Філатов розповів, чи готове місто до можливого нападу.

За словами мера, бігти нікуди не потрібно і в бомбосховища, зокрема. У місті є чітка технологічна схема на випадок "особливого періоду".

Не забудьте підписатися на Vgorode.ua у Telegram.

- Ця схема розписана. Там визначено ролі відповідних відповідальних виконавців. Є чітке розуміння з усіх напрямків, як інформувати населення навіть якщо "покладуть" зв'язок. Або, наприклад, відключать інтернет. У нас є відповідні резервні радіохвилі, і гучномовці, і відповідні різні технічні вимоги... Навіть уже відео заготовлені на цей випадок, – сказав Філатов в інтерв'ю "34 каналу".

Через секретність все розповісти мер не може, але він повідомив, що у міськводоканалу та тепломереж вже технологічна карта. Є розуміння, як працювати із хлібзаводами, які плани евакуації.

- Якщо не дай Боже що, то однозначно ми маємо на це відповідний сценарій нашої поведінки. Але виходити його оприлюднити… По-перше, це не потрібно – для того, щоб народ не накручувати. По-друге, цей сценарій іноді перебуває під грифом державної таємниці. Я просто хотів би заспокоїти всіх. Наше завдання зараз — зберігати спокій, не панікувати, і кожен на своєму робочому місці повинен працювати, бути з сім'єю, психологічно підтримувати своїх друзів, колег, – каже мер.

Нагадаємо, у нашій області сформували Дніпропетровську окрему бригаду сил тероборони. Як туди вступити ми писали тут.

>

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах