У Дніпрі дерево впало на припаркований автомобіль

У Дніпрі дерево впало на припаркований автомобіль -

У Дніпрі дерево впало на припаркований автомобіль - фото: facebook.com/groups/809361489219087

Події
17 лютого 2022 10:44

На 12-му кварталі у Дніпрі дерево впало та розбило автомобіль, який був припаркований біля під'їзду.

Як розповідає місцева мешканка Ольга Василівна, інцидент стався біля будинку №4 на вулиці Інженерній. Тут поряд із паркувальним майданчиком завалилося величезне дерево. Причому в одного з автомобілів було вибито скло, пошкоджено фари та капот.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

За словами дніпрянки, дерево було старим і перебувало в аварійному стані. Корінь погризли шершні, а до того ж, коли робили паркувальний майданчик, то коріння трохи підрубали. Ймовірно, це могло стати причиною того, що вночі дерево впало. На вулиці був сильний вітер.

За інформацією ДСНС у Дніпропетровській області, сьогодні вдень, 17 лютого, очікуються сильні пориви вітру швидкістю до 15-20 метрів за секунду. Вітер такої сили може валити дерева та зносити дахи, тому радимо заздалегідь припаркувати свої автомобілі у безпечних місцях.

Нагадаємо, що вчора ввечері у Кам'янському районі сталася серйозна ДТП. Автомобіль злетів з дороги та перекинувся. Внаслідок пригоди одна людина загинула, а ще двоє отримали травми та їх госпіталізували.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах