Відомий бізнесмен із Дніпра Дмитро Дубілет одружився

Відомий бізнесмен із Дніпра Дмитро Дубілет одружився -

Відомий бізнесмен із Дніпра Дмитро Дубілет одружився - фото: jetsetter

Події
15 лютого 2022 18:03

Відомий дніпровський бізнесмен, співзасновник банку monobank та колишній міністр Дмитро Дубілет одружився. Його обраницею стала Юлія Пеліпас – фешн-директор українського Vogue та засновниця ресайкл-бренду Bettter.

Про це пара повідомила у сторіс в Instagram. Так, дівчина опублікувала кілька спільних знімків із Дмитром, які підписала англійською: "Люблю тебе", "До речі, ми одружилися", "На цьому фото видно, що Діма про це думає", "Листівки для мам".

Не забудьте підписатися на наш канал в Telegram

Дмитрий Дубилет женился -Дмитрий Дубилет женился - фото: focus.ua

Дмитро Дубілет та Юлія Пеліпас почали з'являтися на публіці разом ще 2020-го року. Вперше їх побачили разом на святкуванні дня народження Тамари Крючкової – юриста та дружини співзасновника monobank Олега Гороховського.

Пара своїх відносин не афішувала, а в соціальних мережах можна знайти не так багато їхніх спільних фотографій.

Нагадаємо, що у відома українська співачка Ганна Корсун, відома під псевдонімом MARUV, нещодавно на своїй сторінці в соцмережі похвалилася животом, що округлився. Вона заявила, що разом із чоловіком чекають на малюка. На якому вона наразі терміні – співачка не уточнила.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах