У Нацгвардії заявили, що Рябчук не скаржився на "дідівщину" у його військовій частині

У Нацгвардії заявили, що Рябчук не скаржився на "дідівщину" у його військовій частині -

У Нацгвардії заявили, що Рябчук не скаржився на "дідівщину" у його військовій частині - фото: hromadske.ua

Події
09 лютого 2022 18:06

Нацгвардієць Артемій Рябчук не скаржився на нестатутні стосунки у військовій частині №3021, де проходив службу. Про це заявив в.о. командувача Національної гвардії Юрій Лебідь під час засідання Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності.

За словами Юрія Лебедя, Артемій не звертався до командування батальйону, роти чи командування частини з якимись вимогами та не повідомляв, що його принижують чи тиснуть на нього, передає УНІАН. Також хлопець не звертався до гарячої лінії Нацгвардії.

На запитання, чи звертався Рябчук щодо нестатутних відносин не щодо його особисто, а щодо його колег по службі, Лебідь відповів, що за його інформацією таких звернень не було.

В.о. командувача Нацгвардії лише повідомив, що у військовій частині, де служив хлопець, було два випадки самогубства. При цьому не було зафіксовано там нестатутних стосунків.

Лебідь розповів, що у 2020-му та 2021-му роках замінили фактично всі командування військової частини №3021. Там залишився лише заступник командира частини з озброєння та техніки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах