У Дніпрі вантажівка знесла автовежу з електриками

У Дніпрі вантажівка знесла автовежу з електриками -

У Дніпрі вантажівка знесла автовежу з електриками - фото: 34.ua

Події
09 лютого 2022 17:10

У Дніпрі вантажівка під час руху зачепила край автовежі, на якій в цей момент знаходилися електрики.

Як розповідають місцеві жителі, інцидент стався вдень на Набережній Перемоги у Дніпрі. За попередньою інформацією, вантажний автомобіль зачепив автовежу, на якій працювали електрики.

Внаслідок пригоди постраждали двоє чоловіків. За словами очевидців, один із електриків впав на землю і знепритомнів. Другого чоловіка, який був причеплений, бовтало з боку в бік, поки кран не зупинився.

Очевидці того, що трапилося, розповідають, що біля автовежі не було жодних попереджувальних знаків, наприклад, спеціальних конусів. Люди, які проходили повз, навіть кричали на водія через це, звинувачуючи працівників у недбалості. Тому вони припускають, що водій вантажівки міг просто не помітити кран.

Нагадаємо, що вчора, 8 лютого, рух у центрі Дніпра виявився паралізованим через пошкодження контактної мережі. Так, на перехресті проспекту Дмитра Яворницького та вулиці Шмідта вантажівка зачепила раніше обірване провід. При цьому йому вдалося повалити стовп. Через ДТП проїзд на цій ділянці був утруднений. Через це тимчасово не ходили деякі трамваї та тролейбуси, а маршрутки важко об'їжджали місце події.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах