У школах Дніпра продовжили "дистанційку"

У школах Дніпра продовжили "дистанційку" -

У школах Дніпра продовжили "дистанційку" - фото: freepik.com

Події
09 лютого 2022 15:14

Дніпровські школярі поки що залишаються на дистанційному навчанні. Про це повідомили у департаменті гуманітарної політики.

Так, учні 5-11 класів навчатимуться в онлайн-режимі до п'ятниці, 11 лютого. Відвідувати уроки у школах можуть лише ті діти, які навчаються у 1-4 класах. Школу можуть закрити, якщо на самоізоляції після контакту з пацієнтом з COVID-19 перебуває більше 50% учнів та персоналу. Також окремі класи можуть закрити, якщо більше 20% дітей у класі хворіють на грип або ГРВІ.

Батькам малюків не варто переживати, оскільки дитячі садки продовжують працювати у звичайному режимі.

У департаменті гуманітарної політики зазначили, що рішення щодо відновлення занять у звичайному режимі 12 лютого прийматиме міська комісія. Про її рішення мають повідомити керівників навчальних закладів пізніше.

Варто нагадати, що 2 лютого Дніпро перейшло до "помаранчевої" карантинної зони. Із 3 лютого школярів відправили на дистанційне навчання. Учні мали знаходитися на онлайн-навчанні до 9 лютого.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах