У Дніпрі хлопець штовхав перехожих дівчат заради відео в Тік-Ток

У Дніпрі хлопець бив дівчат посеред вулиці -

У Дніпрі хлопець бив дівчат посеред вулиці - фото: hyevuydnepr

Події
08 лютого 2022 15:04

На лівому березі Дніпра хлопець на вулиці підбігав до дівчат і штурхав їх ногою. Все це він знімав на відео.

Як розповідають місцеві жителі, відомо, що один випадок стався на проспекті Калнишевського біля відділення "Нової пошти", а другий – біля підземного переходу на перехресті Слобожанського проспекту та вулиці Калинової. Але, судячи з відео, яке опублікували у соціальних мережах, таких випадків було набагато більше.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Хлопець ззаду підбігав до дівчат та бив їх ногою. Відповідні відео він публікував на своїй сторінці у Тік-Тоці. Пізніше він вирішив вибачитись і заявив, що просто таким чином хотів "пожартувати" і нікого не збирався ображати. Також він пообіцяв, що більше так не робитиме.

Попередньо, правоохоронці вже знайшли "жартівника" і зараз пов'язуються з дівчатами, яких він вдарив на вулиці.

Оновлено о 15:55: як повідомили у прес-службі ГУ НП у Дніпропетровській області, за цим фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань із попередньою правовою кваліфікацією за статтею за завдання побоїв. 20-річного хлопця доставили до відділення поліції та опитали його.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування. Якщо ви стали жертвою цього хлопця, просимо звернутися до поліції за номерами: 099 050 14 19, 102.

Нагадаємо, що на Криворізькому шосе на виїзді з Дніпра сталася серйозна ДТП – зіткнулися три автомобілі. Одного з водіїв затиснуло металевими конструкціями в салоні авто. Внаслідок події травми отримали п'ятеро людей.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах