Дівчина, яка постраждала під час розстрілу на "Південмаші", розповіла деталі інциденту

Жанна Шарова досі лишається в реанімації Мечникова -

Жанна Шарова досі лишається в реанімації Мечникова - фото: tsn.ua

Події
07 лютого 2022 15:38

У реанімації обласної лікарні Мечникова поки що залишаються Жанна Шарова та Ігор Семенченко, які постраждали під час розстрілу на "Південмаші". Вони вперше розповіли про пережите.

Так, 22-річна контрактниця Жанна Шарова, в яку потрапило три кулі, стверджує, що взагалі не була знайома з Артемієм Рябчуком і навіть не знала, як його звуть, повідомляє ТСН. За її словами, вона рідко заступала у варту. Тому вона не знає, чому хлопець міг так вчинити.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram.

Старший солдат Ігор Семенченко розповідає, що незадовго до відкриття вогню Артемій був спокійним та читав книгу. Постраждалі запевняють, що зі стрільцем у них жодних конфліктів раніше не було.

Наразі Жанна та Ігор лежать у реанімаційному відділенні лікарні Мечникова. Лікарям вдалося врятувати їхнє життя, хоча попереду їх чекає тривале лікування та операції.

Нагадаємо, що вранці 27 січня 20-річний нацгвардієць Артемій Рябчук відкрив вогонь по своїх товаришах по службі. Він застрелив п'ятьох людей, серед яких була одна цивільна жінка. Ще п'ятеро нацгвардійців зазнали поранень.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах