Правильно вибираємо курятину — улюблений продукт дітей і дорослих
Курятина — улюблений продукт дорослих і дітей, саме тому вибирати її потрібно особливо уважно. Ми підготували для вас поради, як придбати безпечну і вигідну курку.
Шлях будь-якого продукту починається на його виробництві, і курятина не виняток. Важливо вибирати надійного та безпечного виробника, щоб бути впевненим у якості м’яса. Наприклад, торгова марка «Наша Ряба» серйозно ставиться до якості свого продукту, контролюючи всі етапи виробництва: від пророщення зерна до дотримання стандартів.
Допоможіть журналістам Vgorode.ua виконувати свою роботу. Підтримайте фінансово >>> ❤Не менш важливими за виробника є умови зберігання курки. Ми радимо вам вибирати курятину в ПЕТ-пакованні, тобто в лотку, адже воно забезпечує максимальний захист від зовнішніх чинників, наприклад бактерій, пилу чи проколів. Окрім паковання, обов’язково зверніть увагу на термін придатності та зовнішній вигляд м’яса. Курятина має бути щільною, мати однорідну текстуру і світло-рожевий колір.
Не тільки якість, а й вигода є важливим аспектом при купівлі курячого м’яса. Якщо ви хочете потішити свою родину смачною, соковитою та ситною стравою, обов’язково зверніть увагу на курячу гомілку. Окрім того, що гомілка досить доступна, вона універсальна та швидко готується. Купувати гомілку ще і зручно, адже одного паковання точно вистачить на всю родину. І ділити легко: по одній гомілці дітям, дві для мами, а татові аж три.
Після того, як ви вибрали курку, саме час її готувати. Потіште родину корисною та смачною стравою — овочевим рагу з курячими гомілками та стручковою квасолею.
Інгредієнти:
— 1 паковання курячих гомілок ТМ «Наша Ряба» (7 шт.);
— 500 г стручкової квасолі;
— 2 помідори;
— 1 перець;
— 1 цибулина;
— 1 морква;
— 2 ст. л. томатної пасти;
— сіль і перець до смаку;
— 300 мл води.
Приготування:
1. Очистьте цибулю і моркву, подрібніть їх.
2. Довільно наріжте стручкову квасолю, перець і помідори.
3. Курячі гомілки натріть сіллю та чорним перцем до смаку. Викладіть курятину на пательню.
4. Поверх гомілок довільно розподіліть моркву, цибулю та перець.
5. Підготовлену стручкову квасолю також додайте до гомілок з овочами.
6. Викладіть помідори та томатну пасту на суміш.
7. Посоліть і поперчіть до смаку. Накрийте пательню кришкою та готуйте на невеликому вогні 30 хвилин.
8. Закип`ятіть 300 мл води та вилийте до страви. Усе перемішайте та готуйте під кришкою на помірному вогні ще 15 хвилин.
9. Овочеве рагу з куркою та стручковою квасолею готове.