ТОП найкращих одноразових електронних цигарок

ТОП найкращих одноразових електронних цигарок - фото

ТОП найкращих одноразових електронних цигарок - фото

Стиль життя
28 вересня 2023 11:33

Електронні версії цигарок використовують любителі паління, які бажають перейти на менш шкідливу альтернативу. Ці компактні сучасні пристрої не виділяють різкого запаху тютюну та не димлять.

Користувач насолоджується вдиханням ароматичної пари, на яку перетворюється курильна рідка суміш. Проте, як і звичайні цигарки, електронні аналоги продаються лише повнолітнім.

Головні характеристики

Вибираючи модель, варто оцінювати декілька ключових параметрів. Тим, хто бажає купити електронну сигарету, потрібно визначитися з:

  • розміром та об’ємом картриджа;
  • дизайном;
  • типом «атомайзера» (модуля, що перетворює рідку суміш на пару);
  • ємністю акумулятора;
  • способом заправки.

У каталозі виробників представлено одноразові та багаторазові варіації. Багаторазовий гаджет потрібно регулярно підзаряджати та заправляти ароматичною суспензією. Якщо є фінансова можливість, то варто придбати просунуту модель із ємною батареєю, декількома робочими режимами й корисними функціями.

Користувачам доступні десятки варіантів суспензій для куріння з різноманітними ароматичними властивостями. Великий попит мають суміші з ягідними та фруктовими ароматами. Деякі рідини містять певну частку нікотину.

Важливою перевагою є відсутність у хімічному складі пари канцерогенних компонентів і продуктів горіння. Імітація процесу паління електронною сигаретою не викликає такого дратування в людей, що знаходяться поруч із курцем, адже не створює неприємного запаху, як традиційні тютюнові вироби.

Від ємності резервуара й характеристик вбудованого акумулятора залежить кількість пари, що генерується приладом, а також тривалість автономної роботи.

Найкращі електронні сигарети одноразового використання

Joyetech VAAL GLAZ 5000

Одноразовий електронний курильний пристрій місткістю 10 мл з ароматом кислого яблука. Модель оснащено вбудованим акумулятором на 650 мА·г.

Доступна можливість заливати рідину в картридж. Девайс відрізняється оригінальним дизайном і забезпечує курцеві 5 тисяч затяжок.

Elf Bar BC4000

Одноразова POD-система з резервуаром на 9,4 мл, у якому знаходиться курильна суміш «м’ята та лимон» із кислуватим соковитим ароматом.

Пікова потужність пристрою — 10 Вт, або 4000 затяжок. Перед курінням заливати суспензію всередину не потрібно, сигарета готова до використання «з коробки».

HQD Maxx 8

Одноразова компактна сигарета з місткістю картриджа 8 мл, курильною сумішшю «мохіто» й акумулятором на 1400 мА·г. Пристрій потужністю до 12 Вт забезпечує дві з половиною тисячі затяжок.

SAB 2500 №4 Secret

Одноразовий електронний гаджет для куріння на 2500 затяжок із впізнаваним стильним дизайном і кліромайзером (картриджем) ємністю 7 мл. Доступно на вибір декілька оригінальних ароматів.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах