У Дніпропетровській області планують підняти вартість електроенергії

У Дніпропетровській області планують підняти вартість електроенергії -

У Дніпропетровській області планують підняти вартість електроенергії - фото: freepik.com

Комуналка
16 травня 2023 17:45

Вартість електроенергії у Дніпропетровській області може зрости. Це пов’язано з руйнуванням електромереж.

Про це під час національного телемарафону повідомив перший заступник голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Володимир Орлов, передає ДніпроTV.

За його словами, вартість електроенергії буде трохи підвищена. Максимально вартість послуги зросте на 200-300 гривень на середнє домогосподарство. Орлов пояснив, що це пов'язано з руйнуванням електромереж через російські обстріли.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У ДТЕК "Дніпровські електромережі" також зазначили, що Дніпропетровська область продовжує потерпати від ворожих обстрілів. Вони руйнують в тому числі електроінфраструктуру міст та сіл. Протягом минулого тижня фахівці компанії відновили електропостачання для 1937 родин в одному з населених пунктів Дніпропетровщини, що зазнав чергової ворожої атаки.

Аварійні бригади робіт приступають відразу щойно отримують дозвіл та доступ до місця пошкодження від ЗСУ та ДСНС. Наразі електропостачання повністю відновлено.

Загалом з початку повномасштабної війни енергетики ДТЕК відновили електроживлення у 939 тисячах домогосподарств області. Це з урахуванням того, що деяким споживачам повертали світло два і більше разів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах