У "Дніпрогазі" розповіли, чи зміниться тариф на газ

У "Дніпрогазі" розповіли, чи зміниться тариф на газ -

У "Дніпрогазі" розповіли, чи зміниться тариф на газ - фото: pexels.com

Комуналка
28 березня 2023 12:53

Для жителів Дніпра та Дніпровського району тариф на послуги з розподілу та доставки газу залишаться незмінними.

Як повідомили у АТ "Дніпрогаз", у 2023 році тариф на послуги з розподілу та доставки газу для залишається незмінним та складає 1,08 грн за 1 кубометр на місяць (з урахуванням ПДВ).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вартість послуг з доставки газу розраховується індивідуально для кожного клієнта, а розмір плати залежить від обсягів споживання.  За основу береться обсяг споживання газу впродовж "газового року". Це проміжок часу з 1 жовтня по 30 вересня. Сума кубів газу, спожитого за "газовий рік", множиться на тариф на розподіл (доставку). Результат ділиться на 12 рівних платежів, які сплачуються щомісячно впродовж року.

Нагадаємо, що з 1 березня змінилася адреса обслуговування клієнтів АТ "Дніпрогаз". Там дніпряни можуть укласти договори на розподіл газу, отримати консультацію щодо нарахувань за доставку газу, оформити технічну документацію на підключення до газорозподільчої системи, встанвоили або замінити газові прилади.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах