Мешканців Дніпра попереджають про перебої з водопостачанням

Мешканців Дніпрі попереджають про перебої з водопостачанням -

Мешканців Дніпрі попереджають про перебої з водопостачанням - фото: pexels.com

Комуналка
06 червня 2022 13:53

У Дніпрі у мешканців деяких житлових масивів тимчасово будуть проблеми з водопостачанням. Пов’язано це з проведенням аварійно-відновлювальних робіт.

У комунальному підприємстві "Дніпроводоканал" повідомили, що на водогоні на Набережній Заводській потрібно провести невідкладні аварійно-відновлювальні роботи. Тому у жителів двох житлових масивів можуть виникнути проблеми з подачею води до осель.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, перебої у водопостачанні зі зниженням тиску будуть спостерігатися більше доби – приблизно з 01:00 (7 червня) до 20:00 (8 червня). Це стосується мешканців житлових масивів Покровський та Парус.

У КП принесли вибачення за тимчасові незручності.

Нагадаємо, що раніше у Дніпрі повідомляли про серйозні проблеми з оплатою послуг "Водоканалу". Наразі платежі зараз становлять 50% виставлених платежів. Так, заступник мера Михайло Лисенко офіційно повідомив, що якщо багатоквартирні будинки мають велику заборгованість, то починаючи з 5 травня розглядатиметься питання про переведення цих будинків на погодинний графік подачі води.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах