Як оплатити електроенергію за кількома особовими рахунками

Як оплатити електроенергію за кількома особовими рахунками -

Як оплатити електроенергію за кількома особовими рахунками - фото: freepik.com

Комуналка
17 травня 2022 11:09

Сплатити за електроенергію можна за декількома особовими рахунками. Це стане в нагоді, якщо до вас за допомогою звернуться родичі або сусіди, які не користуються інтернетом.

Така послуга доступна для абонентів компанії YASNO. Як повідомили у пресслужбі постачальника, додати особовий рахунок своїх близьких можна до свого "Особистого кабінету". У такому випадку не буде потреби щомісяця вводити їхні дані. Достатньо одноразово в "Особистому кабінеті" натиснути кнопку "Додати особовий рахунок" і вказати необхідну інформацію.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Якщо мова йде про періодичну допомогу в оплаті за електроенергію, то без реєстрації це можна зробити на сайті за допомогою нових сервісів YASNO:

  • Оплата за адресою – дозволяє розрахуватися за іншого клієнта і для цього необхідно лише вказати адресу житла, суму та реквізити банківської картки;
  • Оплата за особовим рахунком – оплату можна здійснити, вказавши номер особового рахунку (без адреси). 

Нагадаємо, що в Кабінеті Міністрів України запропонували на період воєнного стану та на півроку після завершення війни заборонити підвищувати тарифи на деякі комунальні послуги. Про мораторій, який хочуть вести найближчим часом, повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. За його словами, "заморозити" планують тарифи на газопостачання, гарячу воду та опалення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах