Коли у Дніпрі закінчиться опалювальний сезон

Коли у Дніпрі закінчить опалювальний сезон -

Коли у Дніпрі закінчить опалювальний сезон - фото: comments.ua

Комуналка
24 березня 2022 09:19

На наступному тижні у Дніпрі будинки планують відключити від централізованого опалення.

Як повідомив заступник міського голови Михайло Лисенко, у Дніпрі опалювальний сезон офіційно планують завершити у четвер, 31 березня. Цього дня у будинки вже не будуть подавати тепло.

Як і в довоєнний час опалення відключають тоді, коли середньодобова температура не опускається нижче 8 градусів тепла. Така температура повинна триматися не менше трьох днів підряд.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Згідно з попереднім прогнозом погоди, наступні дні будуть досить теплими і сонячними. Завтра, 25 березня, очікується, що стовпчики термометра максимально піднімуться до 10 градусів тепла, а весь день буде світити сонечко. У суботу, 26 березня, також буде тепло – близько 13 градусів. У неділю, 27 березня, вночі прогнозують невеликий дощ і незначне похолодання до 8 градусів.

Початок наступного тижня буде теплим. У понеділок, 28 березня, очікується до 12 градусів тепла, а ввечері може піти невеликий дощ. 29 і 30 березня буде прохолодніше – температура триматиметься в на рівні 7-9 градусів. У четвер, 31 березня, повітря прогріється вдень до 12 градусів тепла.  

Прогноз погоди у Дніпрі на найближчі дні -Прогноз погоди у Дніпрі на найближчі дні - фото: sinoptik.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах