Безкоштовне доставлення суші в Дніпрі

Безкоштовне доставлення суші в Дніпрі

Безкоштовне доставлення суші в Дніпрі фото: kotosushi.com.uа

Дозвілля та їжа
18 сiчня 10:09

Суші — традиційна страва японської кухні, що з'явилася понад 1200 років тому, справжня візитівка Японії. Самостійною стравою вони стали не відразу. Спочатку це був особливий метод заготівлі риби про запас. У тому вигляді, в якому ми знаємо цю страву зараз, вона з'явилася лише у ХІХ столітті.

Сьогодні суші знають і люблять практично в усіх країнах світу. Завдяки своєму складу та технології приготування ця страва не тільки дуже смачна, а й корисна, що й пояснює її популярність.

З чого готують і як подають суші

До базового набору продуктів, з яких готують суші, входять:

  • білий дрібнозернистий рис із додаванням рисового оцту, цукру та солі;
  • риба, переважно океанічна (у країнах Європи суші здебільшого готують з лососем, тунцем і вугром);
  • морські водорості норі, що мають особливий солодкувато-солоний смак.

Існує багато рецептів приготування суші — з додаванням кальмарів, восьминогів та інших морепродуктів. Цю страву також часто посипають ікрою.

Суші та роли зазвичай подають з приправами, що надають страві особливого смаку. Це:

  • Соєвий соус — продукт, що отримують у результаті бродіння соєвих бобів, який містить велику кількість вітамінів та амінокислот.
  • Васабі — рослина, яка за смаком нагадує хрін, дуже корисна для здоров'я. Ця гостра приправа знищує хвороботворні бактерії та позитивно впливає на кровоносну систему.
  • Маринований імбир — ефективний натуральний дезінфектор, що має приємний гостро-солодкий смак.

Безкоштовне доставлення суші в ДніпріБезкоштовне доставлення суші в Дніпрі фото: kotosushi.com.uа

Головні різновиди суші та ролів

Залежно від інгредієнтів розрізняють:

  • Гунканмаки — рис із рибною начинкою, загорнутий у листи норі.
  • Футомаки — найбільші за розміром роли, начинка яких містить велику кількість компонентів. Це може бути лосось, вершковий сир, огірок тощо.
  • Урамаки — вид ролів, у яких рис розташований зовні, а начинка — всередині. Між начинкою та рисом кладуть лист норі.

Окрім традиційних японських варіантів, популярними є роли з оригінальними начинками. До них належать:

  • "Філадельфія" — поєднання крем-сиру "Філадельфія" та лосося.
  • "Каліфорнія" — краб, огірок, авокадо та ікра зверху.
  • "Дракон" — велика кількість інгредієнтів з багатим смаком (лосось, сир, огірок, вугор, кунжут та ін.).

Безкоштовне доставлення суші в ДніпріБезкоштовне доставлення суші в Дніпрі фото: kotosushi.com.uа

Як правильно їсти суші та роли

Суші прийнято їсти двома дерев'яними паличками круглої чи квадратної форми. Початківцям використання паличок може здатися досить складним. Щоб полегшити процес, слід правильно розмістити цей інструмент у руці:

  • злегка зігніть мізинний та підмізинний пальці;
  • розмістіть палички так, щоб їхня середина припала на останню фалангу підмізинного пальця;
  • великим пальцем міцно притисніть нижню паличку та утримуйте її у нерухомому положенні;
  • тримайте другу паличку посередині кінчиками великого, вказівного та середнього пальців.

У правильному положенні палички для суші являють собою своєрідний пінцет. Щоб взяти ними шматочок їжі, рухайте верхню паличку, притискаючи нею їжу до нижньої.

Захопіть рол паличками, вмочіть у соус і покладіть у рот. Згідно з японським етикетом, суші прийнято їсти цілими. Надкушені суші або роли не слід класти назад у тарілку: відкусивши шматочок, тримайте решту на паличках. У жодному разі не можна наколювати шматочки на паличку.

Де замовите швидке доставлення суші

Незважаючи на величезну популярність японських ресторанів, багато людей воліють їсти в домашній обстановці. Це дуже зручно — не потрібно заздалегідь замовляти столик та витрачати час на дорогу.

Доставлення — ідеальне рішення для зайнятих людей, які цінують кожну хвилину. Це також чудовий вихід зі становища, якщо не вистачає часу на приготування обіду чи вечері.

Доставлення популярне серед офісних працівників, які хочуть смачно поїсти в обідню перерву. А ще це чудова нагода організувати святкове застілля або влаштувати романтичний вечір.

Існує багато ресторанів і служб доставлення, які пропонують усім охочим насолодитися особливим смаком суші. Але далеко не скрізь готують справжні ролі, тож вибрати найкращу службу доставлення суші у Дніпрі може виявитися не так просто.

Безкоштовне доставлення суші в ДніпріБезкоштовне доставлення суші в Дніпрі фото: kotosushi.com.uа

КотоСуші перевернули уявлення про доставлення суші. Ця служба вигідно відрізняється від конкурентів тим, що:

  • Швидко доставляє смачні та ароматні роли. Якщо ви перебуваєте в зоні, позначеній на карті зеленим кольором, "КотоСуші" гарантує безкоштовне швидке доставлення протягом 39 хвилин, тобто не більше ніж через 24 хвилини після приготування. Кожне замовлення упаковується так, щоб зберегти свіжість та якість продуктів, та доставляється у спеціальних термосумках.
  • У меню немає великої кількості страв. Тут не відволікаються на піцу, бургери, картоплю фрі тощо. В "КотоСуші" працюють професійні сушисти — майстри своєї справи, тому кожне замовлення — це справжні ролі, приготовані за традиційними правилами, які задовольнять навіть найвибагливіших гурманів.
  • Для приготування суші та ролів використовуються лише високоякісні інгредієнти — особливі сорти рису, а також свіжі морепродукти та овочі.

"КотоСуші" — це не лише смачні суші та швидке доставлення, а й позитивні емоції. Тут постійно проводять цікаві акції, що дають змогу спробувати щось нове і при цьому заощадити: подарунки за всі замовлення, сет у подарунок на день народження, а також знижки на деякі позиції меню.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах