10 нових фільмів, які вийдуть у вересні 2023: трейлери -
10 нових фільмів, які вийдуть у вересні 2023: трейлери
Дозвілля та їжа
04 вересня 2023 16:56
10 нових фільмів, які вийдуть у вересні 2023: трейлери - фото: кадр із фільму "Побачення з Ембер"

Перший місяць осені порадує кіноманів новими прем’єрами. Серед них довгоочікувана фінальна глава фільму "Після", а також кінострічка про відомого італійського художника Караваджо. Побачити на екранах можна буде і український документальний фільм "Євродонбас". Які фільми варто подивитися у вересні - розповість Vgorode

Король убивць

Жанр:  бойовик, трилер

Дата виходу: 7 вересня

Ґаран входить до групи міжнародних найманців. Вони підписують контракт на ліквідацію найнебезпечнішого вбивці у світі. Та згодом група дізнається, що саме вони є цілями розпочатого полювання. 

Побачення з Ембер

Жанр: драма, комедія, мелодрама

Дата виходу: 7 вересня

Едді та Ембер ходять в одну школу, мають непрості стосунки з батьками, часто піддаються знущанням з боку однокласників та приховують свою орієнтацію. Щоб покращити своє становище до кінця навчального року, вони домовляються удавати пару.

Тінь Караваджо

Жанр: біографія, драма, історія

Дата виходу: 7 вересня

Обвинувачений у вбивстві суперника і засуджений до страти Караваджо біжить з Риму до Неаполя. Коли до папи Павла V доходить чутка, що талановитий художник кидає виклик церкві, використовуючи як моделі для написання біблійних сюжетів жебраків, повій та злодіїв, той звертається до секретної служби Ватикану. До Неаполя з розслідуванням прямує Тінь, таємний посланець, у чиїх руках тепер перебуває доля скандального генія.

Диявольска гра

Жанр: жахи, трилер

Дата виходу: 14 вересня

Група салемських підлітків виявляє проклятий ніж, який вивільняє демона, який змушує їх грати в жахливі, смертоносні версії дитячих ігор, де не може бути переможців, а лише ті, хто вижив.

Після. Назавжди

Жанр: мелодрама

Дата виходу: 14 вересня

Складний характер Хардіна та емоційність Тесси не раз ускладнювали їм життя. Перепони, які стали між ними цього разу, здаються для Тесси нездоланними. Вона досі ображена на Хардіна за те, у який спосіб він оприлюднив подробиці їхніх взаємин. Однак Хардін як ніколи ясно усвідомлює своє бажання бути разом. Аби ще раз спробувати примиритися він вирушає до Лісабону, де саме перебуває Тесса.

Невдале пограбування

Жанр: комедія, трилер

Дата виходу: 14 вересня

Зневірений бізнесмен грабує банк і, ховаючись від поліції, бере в заручників відвідувачів найближчого кафе. Серед них - шкідливий пекар, екстравагантна повія, пенсіонерка зі слабким серцем та емігрант без документів. Грабіжник розпочинає переговори з поліцією, але одночасно у кафе починається своя боротьба за виживання.

Євродонбас

Жанр: документальний

Дата виходу: 21 вересня

Фільм-закриття фестивалю. Документальний фільм-розслідування "Євродонбас" націлений розвінчати радянські міфи і розказати, що понад 100 років тому Донбас був невіддільною складовою європейської економіки.

Спейсхед

Жанр: бойовик, мультфільм, пригоди

Дата виходу: 21 вересня

Все починається з дивної аварії. Гас, Софі та Макс із Сил захисту космосу (SPF) та їхній мікроскопічний космічний корабель SPF-50 потрапляють у мозок 16-річного Нормана. Вони можуть бачити те, що бачить він, і чути те, що чує він. Ці інопланетяни борються зі злочинністю. Вони повинні заручитися допомогою Нормана, щоб врятувати Землю від Золтарда міжгалактичного лиходія, якому вдалося взяти під контроль свідомість директора школи.

Норман, його друзі та прибульці повинні докласти чимало зусиль, щоб приховати присутність інопланетного життя в їхній школі, поки вони продовжують галактичну боротьбу між добром і злом. Зрештою, у Золтарда тепер є школа, а Норман ще має прожити життя та здати домашнє завдання.

Маєток

Жанр: комедія

Дата виходу: 21 вересня

Дізнавшись, що їх дуже багата і дуже безглузда тітка прихворіла, сестри Мейсі і Саванна вирушає в її заміський маєток, сподіваючись отримати спадщину. Там вони виявляють, що в особняк налетіли й інші родичі. Щоб отримати бажані гроші, сестрам доведеться завоювати довіру тітки і дискредитувати рідню.

Будинок демонів

Жанр: жахи, трилер

Дата виходу: 28 вересня

У 1975 році родина з чотирма дітьми була вимушена покинути свій будинок. Виною тому стали потойбічні сили, які настільки псували життя сімейства, що існування у власному помешканні стало нестерпним. Минули роки. Матір родини раптово помирає, а четверо її дітей збираються у сімейному будинку аби вирішити, що з ним робити далі. Один з братів хотів би його продати, інший взагалі мріє зірвати та спалити його, вже навіть вибухівку роздобув. Хтось вагається. До суперечки долучаються онуки померлої жінки. Обговорення перериває енергійна молода жінка, яка заявляє, що дім залишено їй у спадок. Буцімто незадовго до смерті власниця споруди заповіла це майно їй. Нова хвиля суперечки відволікає героїв від появи істоти, яка завжди вважала себе законною власницею цих стін.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах