Запасайтеся попкорном: які серіали вийдуть у липні -
Запасайтеся попкорном: які серіали вийдуть у липні
Дозвілля та їжа
01 липня 2023 10:25
Запасайтеся попкорном: які серіали вийдуть у липні - фото: кадр із серіалу "Ідол"

Липень порадує фанів серіалів новими серіями "Відьмака", "Ведмедя" та "Ідола". Також на екранах з’явиться драма-катастрофа про захоплення літака "Захоплений рейс". Які серіали варто подивитися – розповість Vgorode.

"Захоплений рейс" (1 сезон)

Жанр: трилер

Новий мінісеріал від стрімінгового сервісу Apple TV+ з Ідрісом Ельбою у головній ролі розкаже історію захоплення літака злочинцями. У центрі сюжету – успішний бізнесмен-переговорник Сем Нельсон, який летить з Дубая до Лондона. Серіал складається з семи годинних серій – по одній на кожну з семи годин польоту.

"Лінкольн для адвоката" (2 сезон)

Жанр: юридична драма

З другим сезоном повертається ефектна юридична драма, яка заснована на серії книг-бестселерів Майкла Коннелі. У нових серіях глядачі побачать харизматичного адвоката Мікі, який керує юридичної фірмою із заднього сидіння свого "Лінкольна". Після досягнення величезного успіху в суді наприкінці першого сезону герой повертається до своїх резонансних справ.

"Фундація" (2 сезон)

Жанр: наукова фантастика

Серіал заснований на книжковій серії відомого письменника-фантаста Айзека Азімова. Він розповідає про вченого Гері Селдона, який пророкує неминуче падіння Галактичної Імперії – наддержави, що охоплює весь Чумацький Шлях. Він ініціює створення організації "Фундація", яка має зберегти і відродити цивілізацію у майбутньому. Події у другому сезоні відбуваються через понад століття після фіналу першого сезону, а напруга зростає по всій галактиці.

"Ведмідь" (2 сезон)

Жанр: комедійна драма

Один з найкращих серіалів 2022 року повертається із другим сезоном. У нових серіях глядачі знову зустрінуться з харизматичним шефом Кармі, який повертається у рідний Чикаго з Нью-Йорка та бере на себе управління рестораном свого померлого брата. У новому сезоні Кармі відкриватиме новий ресторан "Ведмідь".

"Відьмак" (3 сезон)

Жанр: фентезі

Третій сезон "Відьмака" поділений на дві частини. Перші п’ять серій вийшли наприкінці червня, а інша половина з трьома додатковими епізодами – вийде 27 липня. У нових серіях Ґеральт подорожує континентом разом зі своїм надійним бардом Джаскієром та привабливою, але непостійною чародійкою Йеннефер. Ґеральт і Йеннефер зібралися разом, аби навчити Цірі використовувати свою магію, поки решта світу шукає її, аби скористатися її силою та становищем.

"Ідол" (1 сезон)

Жанр: драма

У липні можна побачити продовження скандального серіалу з Лілі-Роуз Депп та The Weeknd у головних ролях. У серіалі розповідається історія молодої попспівачки Джоселін, яка переживає нервовий зрив та аб'юзивні стосунки з власником модного нічного клуба в Лос-Анджелесі та лідером таємного культу.

"І просто так" (2 сезон)

Жанр: драма, комедія

На екрани виходить продовження культового серіалу "Секс і місто", яке отримало назву "І просто так". У другому сезоні до Керрі повернеться колишній бойфренд Ейдан. Що ще очікує нас у нових серіях? Розвиток стосунків Міранди та стендап-комікесси Че, інтрига навколо Керрі та продюсера, з яким вона цілувалась у кінці першого сезону, сімейні проблеми Шарлоти і Гаррі, та не тільки.

 

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах