Не відірвешся від екрану: які фільми вийдуть у липні -
Не відірвешся від екрану: які фільми вийдуть у липні
Дозвілля та їжа
29 червня 2023 17:53
Не відірвешся від екрану: які фільми вийдуть у липні - фото: кадр із фільму "Барбі"

Другий місяць липня порадує кіноманів гучними прем’єрами. Серед них довгоочікуваний фільм "Барбі", а також кінострічка про винахідника атомної бомби Роберта Оппенгеймера. Побачити на екранах можна буде і український фільм "Батько". Які фільми варто подивитися у липні – розповість Vgorode.

"Найкращий бос"

Жанр: драма, комедія

Дата виходу: 6 липня

Іспанський фільм у головній ролі з оскароносним Хав’єром Бардемом, який перевтілився у харизматичного бізнесмена Хуліо Бланко. Він увесь час наголошує на тому, що співробітники – це велика дружня родина. Але все міняється, коли наближаться час підведення підсумків конкурсу на краще підприємство року. Нагороду може здобути саме Бланко. Останній етап змагань – це приїзд на виробництво комісії для перевірки. І в цей момент все навколо виходить з-під контролю.

"Check-in у халепу"

Жанр: комедія

Дата виходу: 6 липня

Чотири подруги вирушають у незабутню подорож. Ділова поїздка Одрі до Пекіну перетворилася на катастрофу, коли вона звернулася по допомогу до своїх подруг – харизматичної та трохи дивної художниці Лоло, яскравої зірки "мильних опер" Кет та кузини на прізвисько Мертве Око, яка схиблена на K-Pop. Їхній досвід дружби, пізнання та розпуста несподівано відкриє їм правду про любов та самих себе.

"Місія неможлива: Розплата. Частина перша"

Жанр: пригоди, екшн, трилер

Дата виходу: 8 липня

На екрани повертається Том Круз у ролі іменитого агента ЦРУ. Головний герой Ітан Хант береться за нову справу. Йому знову потрібно рятували світ, ризикуючи своїм власним життям.

"Залізні метелики"

Жанр: документальний

Дата виходу: 20 липня

17 липня 2014 року малайзійський "Боїнг" рейсу MH17 із 283 пасажирами та 15 членами екіпажу на борту прямував із Амстердама в Куала-Лумпур. Літак був збитий ракетою "Бук", контрольованою проросійськими сепаратистами, під час польоту над східноукраїнськими районами, де в 2014 році розпочалася війна. "Залізні метелики" зображає трагедію MH17. Це гібридний фільм, який поєднує факти та архівні кадри з постановними і фантазійними елементами. Покази присвячені дев’ятим роковинам трагедії, які відзначаються кількома днями раніше – 17 липня.

"Барбі"

Жанр: пригоди, комедія, романтика

Дата виходу: 20 липня

Один із найочікуваніших фільмів – це романтична комедія "Барбі" з Марго Роббі та Раяном Гослінгом у головних ролях. Барбі виганяють з Барбіленда і вона опиняється у світі людей, де їй доведеться познайомитися з суворою реальністю.

"Оппенгеймер"

Жанр: історія на основі реальних подій

Дата виходу: 20 липня

Біографічний фільм від Крістофера Нолана з Кіліаном Мерфі у головній ролі. У кінострічці розкажуть історію життя Роберта Оппенгеймера – відомого американського фізика, якого називають батьком атомної бомби. Він був директор лабораторії під час втілення "Мангеттенського проєкту", під час якого розробили першу ядерну зброю.

"Павутиння"

Жанр: хорор, трилер

Дата виходу: 20 липня

Восьмирічний Пітер постійно чує таємничий стукіт в стінах своєї спальні. Але батьки стверджують, що це лише бурхлива дитяча уява. Страх Пітера посилюється з кожним днем: він вважає, що від нього приховують якусь жахливу сімейну таємницю. Як жити в одному домі з батьками, якщо втрачаєш довіру і відчуваєш постійний страх.

"Місія на двох"

Жанр: комедія, екшн

Дата виходу: 27 липня

У недалекому майбутньому нафтові війни набирають обертів. Двоє спецназівців за 24 години перетворилися з ворогів на напарників, яким треба перевести групу цивільних уздовж "шосе смерті" до безпечної зони. Напарникам по неволі доведеться втриматися від бажання повбивати один одного, щоб виконати свою небезпечну та епічну місію на двох.

"Батько"

Жанр: драма, психологія, детектив, кримінал

Дата виходу: 27 липня

За сюжетом, бізнесмен Влад Артем’єв повертається до рідної домівки де дізнається про смерть батька, з яким не підтримував зв’язку майже чверть століття. Спогади про минуле заважають Владу рухатися далі, тож він намагається виправити всі свої помилки. Що приховувало за собою тривале мовчання найрідніших чоловіків?

"Тиха дівчинка"

Жанр: драма

Дата виходу: 27 липня

Перша ірландськомовна картина, яка здобула номінацію на премію "Оскар". Стрічка, заснована на новелі "Виховання" ірландської письменниці Клер Кіґан, розповідає про мовчазну дев’ятирічну дівчинку з нещасливої сім’ї, яку відправляють пожити протягом літа до далеких родичів. Вона розквітає і відкриває новий спосіб життя. У цьому домі не має бути таємниць, тож із часом вона дізнається один болючий секрет.

 

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах