Афіша, транспорт та заклади харчування: у Дніпрі запрацював туристичний чат-бот

Афіша, транспорт та заклади харчування: у Дніпрі запрацював туристичний чат-бот -

Афіша, транспорт та заклади харчування: у Дніпрі запрацював туристичний чат-бот - фото: dniprorada.gov.ua

Дозвілля та їжа
16 березня 2023 15:11

У Дніпрі запустили туристичний чат-бот з корисною інформацію для гостей міста. У ньому можна знайти перелік заходів, адреси пункти незламності, а також корисні номери телефонів.

Як повідомили у міській раді, чат-бот розділений на категорії. Наприклад, у категорії "Плануєте подорож" можна ознайомитись із закладами харчування та де вони розташовані, дізнатись про місця проживання, шопінг та як працює транспорт Дніпра. У категорії "Календар заходів" опубліковані екскурсії та репертуари від культурних закладів міста.

Є категорія з корисними контактами для переселенців та окрема добірка рекомендацій від Туристичного інформаційного центру. Також є категорія з адресами пунктів незламності.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Екскурсійні та культурні заходи обіцяють оновлювати кожного тижня. Найближчим часом з’явиться категорія "Активний відпочинок" та інші. Також у майбутньому планують випустити англомовну версію цього боту.

Скористатись послугами чат-боту можна за посиланням у Телеграмі.

Нагадаємо, що у Дніпрі відкрили реєстрацію на онлайн-платформі для підготовки 11-класників до Національного мультипредметного тесту.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах