Диван зачекає: куди піти у Дніпрі у п'ятницю ввечері та у вихідні -
Диван зачекає: куди піти у Дніпрі у п'ятницю ввечері та у вихідні
Дозвілля та їжа
17 лютого 2022 13:30
Диван зачекає: куди піти у Дніпрі у п'ятницю ввечері та у вихідні - фото: freepik.com

Робочий тиждень добігає кінця, тому саме час планувати, як провести вечір п'ятниці та вихідні. Vgorode зібрав цікаві заходи, які відбудуться у Дніпрі 18, 19 та 20 лютого.

Програма у планетарії "Полярис, космічна субмарина та таємниця Полярної ночі"

У Дніпрі розкажуть таємниці Полярної ночі -
У Дніпрі розкажуть таємниці Полярної ночі - фото: pexels.com

Пінгвін-мандрівник Джеймс Гібернатус та смішний ведмідь Потап Медведько зустрічаються на льодах Північного полюса. Вони дружать, діляться цікавими історіями своїх місцевостей і разом спостерігають за зірками, дивуючись довгими ночами на полюсах Землі. Астрономи-початківці намагаються розгадати цю загадку за допомогою спостережень. Завдяки раціоналізму Джеймса та винахідливості Медведька, їхня наукова пригода призводить до створення обсерваторії, а потім і імпровізованого космічного корабля.

Де: Дніпровський планетарій

Коли: 18 лютого о 15:00, 19 та 20 лютого о 10:00

Скільки коштує: 100-250 гривень

Ретро-показ німого кіно Чарлі Чапліна 1915 року

У Дніпрі покажуть ретро-кіно з Чарлі Чапліном -
У Дніпрі покажуть ретро-кіно з Чарлі Чапліном - фото: radiovan.fm

Для максимального занурення вас зустрічатиме живий Чарлі – професійний артист спілкуватиметься з вами та танцюватиме свої неповторні танці. Глядачам покажуть "Втеча в автомобілі" – німий короткометражний фільм Чарлі Чапліна, випущений 1 квітня 1915 року. Це була пародія на популярний у голлівудському кінематографі мотив сучасних Ромео та Джульєтти.

Де: Fabrica L

Коли: 18 лютого, 18:30

Скільки коштує: 200 гривень

Вистава "Розпусник"

У Дніпрі покажуть виставу "Розпусник" -
У Дніпрі покажуть виставу "Розпусник" - фото: karabas.com

Комедія "Розпусник" відтворює лише один день із життя французького філософа Дені Дідро. Чоловік та жінка: філософ та коханка; філософ та дружина; філософ та дочка; філософ та подруга дочки; філософ та енциклопедія. То хто ж із нього пан Дідро? Філософ? Розпусник? Драматург? А може Актор?

Де: Дніпровський Академічний театр Драми та комедії

Коли: 18 лютого, 19:00

Скільки коштує: 100 гривень

Вистава "Сімейні сцени"

У Дніпрі покажуть "Сімейні сцени" -
У Дніпрі покажуть "Сімейні сцени" - фото: theatre.love

Сцена стане дивовижним місцем, де народжується та вмирає Любов. Народжується швидко, швидко. Вмирає поступово, повільно, роками. Стирається, "зношується" і можливо зникає назавжди. Чи є шанс? Чи спроможні ми вчинку або зробимо зраду по відношенню до іншого і до самого себе? Хто з нас не стояв перед необхідністю зробити такий вибір? На ці та інші питання глядачі дадуть відповідь разом з героями п'єси.

Де: Bubamara

Коли: 18 лютого, 19:00

Скільки коштує: 180 гривень

Тур вихідного дня "Романтика Полтавщини"

Дніпрян запрошують на Полтавщину -
Дніпрян запрошують на Полтавщину - фото: planetofhotels.com

Дніпрян запрошують у цікаву та повну яскравих вражень подорож на Полтавщину, відому на весь світ українським колоритом та традиціями. Під час подорожі ви почуєте романтичні історії цього краю, дізнаєтесь про кохання відомих особистостей. Детальна програма тут.

Запис за телефоном: 096-925-62-79 Леся (viber, telegram)

Де: збір біля цирку

Коли: 19 лютого, 07:00

Скільки коштує: 890-990 гривень

Фільм Uncharted: Невідоме

Безстрашний шукач скарбів та пригод Натан Дрейк є нащадком Френсіса Дрейка. Той був піратом. Пірат настільки майстерний, що йому не було рівних. Через 400 років після смерті Френсіса до рук молодого Натана потрапляє артефакт, який зможе привести його до таємничого острова, де можна знайти бажані скарби. Але легкою дорога точно не буде.

Програма у планетарії "Дальні світи"

У планетарії покажуть нові програми -
У планетарії покажуть нові програми - фото: pexels.com

Нічне небо – погляд у нескінченність. Чи може десь там існувати інопланетне життя? Вчені досліджують умови, необхідні для життя, починаючи з планет та супутників нашої Сонячної системи та закінчуючи відкритими екзопланетами навколо далеких зірок. Екзопланети тепер відкриваються регулярно - світи, які не тільки дуже далекі, а й дивовижні та незнайомі. Які шанси знайти розумне життям у майбутньому, і як ми можемо його виявити.

Де: Дніпровський планетарій

Коли: 19 лютого, 19:30

Скільки коштує: 200 гривень

Концерт RED HOT CHILI PEPPERS TRIBUTE

У Дніпрі викоанують хіти легендарних RED HOT CHILI PEPPERS -
У Дніпрі викоанують хіти легендарних RED HOT CHILI PEPPERS - фото: the-flow

Неповторна енергетика та атмосфера, драйвові гітарні рифи, вибуховий репертуар, феєрверк емоцій та унікальний вокал – все це поєднують живі виступи найкращого Red Hot Chili Peppers триб'юту в Україні.

Де: арт-кафе "Невідомий Петровський"

Коли: 19 лютого, 20:00

Скільки коштує: 150-200 гривень

Фільм "Вийду за тебе"

Кет Вальдес та Бастіан – найпопулярніша зіркова пара світу. Вони дуже гарні, талановиті та закохані одне в одного співак та співачка. Оскільки їхня нова пісня, де йдеться про пропозицію одружуватися, стрімко набирає популярності, парочка вирішує одружитися прямо під час їхнього концерту, який транслюватиметься у прямому ефірі на весь світ. Але за мить до виходу на сцену Кет дізнається, що Бастіан зраджує її з її асистенткою. За цього негідника заміж вона виходити точно не хоче, тому, щоб не проґавити марно вдалий момент, Кет вирішує вийти заміж за першого фаната, який попався їй на очі. Лихо в тому, що Чарлі, простий вчитель математики, опинився на концерті випадково за компанію з друзями.

Цикл лекцій "Музичний лікнеп"

У Дніпрі пройде музична лекція -
У Дніпрі пройде музична лекція - фото: pexels.com

Дніпрян запрошують на музично-просвітницьку зустріч для дорослих із педагогом-методистом, музикознавцем Ольгою Скуратовської. Зустріч буде присвячена творчості композитора та поета В. Скуратовського.

Де: Будинок мистецтв

Коли: 20 лютого, 13:00

Скільки коштує: 150 гривень

Екскурсія до Музею історії Дніпра

У Дніпрі пройде екскурсія -
У Дніпрі пройде екскурсія - фото: tourdnepr.com

Декілька епох тісно переплелися в історії будівлі, відомої багатьом городянам, як Будинок губернатора. Навіть серед сучасної міської архітектури він привертає увагу своїм вишуканим зовнішнім виглядом. Зараз це Музей історії Дніпра – сучасний інтерактивний музей, що поєднує новітні технології та давні традиції. Тут оживають давно минулі дні. Багато цікавого чекає на вас у музеї. Це спеціально створені для МЗС короткометражні сучасні фільми, музейні предмети, які не заборонено торкатися руками.

Тому попередній запис на екскурсію (обов'язково) за телефоном: 096-925-62-79 (Леся), через Viber або Телеграм.

Де: Музей історії Дніпра

Коли: 20 лютого, 14:00

Скільки коштує: 160 гривень

Концерт ST.П'ЯТКИ

Дніпрян запрошують на концерт -
Дніпрян запрошують на концерт - фото: pexels.com

Зустрічайте шалену банду st.П'ятки. Вони увірвуться на сцену з двох ніг і, повірте нам на слово, рознесуть на порох ваше уявлення про важку музику. Адже бард-метал не щодня звучить у Дніпрі.

Де: МахноПАБ

Коли: 20 лютого, 19:00

Скільки коштує: 150 гривень

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах