Активний відпочинок: де працює картинг у Дніпрі - фото: avtomir.ua
Активний відпочинок: де працює картинг у Дніпрі
Дозвілля та їжа
27 березня 18:13
Активний відпочинок: де працює картинг у Дніпрі - фото: avtomir.ua

На вулиці потепліло, тож, нарешті, можна відволіктися від всіх подій, одягнувши гоночний костюм і вмостившись за кермо картингової машинки. І хоч на час війни деякі траси у Дніпрі не працюють.

Vgorode знайшов для екстремалів кілька місць, де все ж таки можна провести дозвілля у стилі легендарних автозмагань "Формула-1". Де можна проїхатись на карті та скільки це коштує - читайте в матеріалі.

Картинг у парку Глоби

Траса для картингу/фото: Катерина Шевцова
Траса для картингу/фото: Катерина Шевцова

Картинг-центр у парку Глоби у Дніпрі - це ідеальне місце для всіх любителів швидкості та азарту. Розташований у прекрасному природному середовищі парку, цей центр пропонує захоплюючий досвід картингу для різного віку. Тут ви знайдете сучасні траси та професійне обладнання, яке дозволить вам випробувати адреналін та відчути себе справжнім гонщиком. Картинг-центр у парку Глоби пропонує різні варіанти трас та програм, включаючи гонки на час та командні змагання.

Незалежно від вашого рівня досвіду, ви обов'язково знайдете тут відповідну активність, щоб насолодитися драйвом та духом змагань. Відвідайте цей картинг-центр і пориньте у світ швидкості та веселощів, провівши незабутній час із друзями чи родиною.

Скільки: 1 коло - 100 гривень.

Де: проспект Дмитра Яворницького, 95 (парк імені Лазаря Глоби) за баскетбольним майданчиком ближче до Озерки.

Як покататися: прийти до парку ім. Лазаря Глоби, дочекатися своєї черги, арендувати картинг. Зазначимо, що картинг-центр працює щодня з 11:00-20:00.

Garage

Картинг-центр
Картинг-центр

Влаштувати покатушки на спортивних машинках також можна в картинг-центрі під назвою Garage. Потрібно сказати, що траса там набагато комфортніша та безпечніша, ніж у парку Глоби – асфальтове покриття широке і бездоганно рівне. Сюди варто вирушати тим городянам, які планують відпочинок з дитиною старше 10 років, оскільки за кермо карта може сідати людина зростом від 135 сантиметрів. Батьки, які не мають наміру кататися, можуть почекати своїх дітей у ресторані з панорамним видом на трасу або в його вуличній частині на пуфах. Там роблять кальян та подають алкогольні напої.

Скільки: будні: 10 хвилин - 400 гривень, 15 хвилин - 585 гривень, 20 хвилин - 760 гривень, 30 хвилин - 1110 гривень; вихідні та свята: 10 хвилин - 440 гривень, 15 хвилин - 660 гривень, 20 хвилин - 880 гривень, 30 хвилин - 1320 гривень. Переглянути меню, а також ціни на їжу та напої можна тут.

Де: вулиця Набережна Заводська, 82 поряд з Льодовою ареною

Як покататися: записатися на покатушки за номером 095 614 46 03. Картинг-центр працює з 11:00 до 22:00 (понеділок-вівторок-середа-четвер), з 11:00 до 00:00 (п'ятниця), з 10: 00 до 22:00 (субота та неділя). Бронь столика у ресторані робиться за номером 093 433 45 20.

Роллердром в ТРЦ "Караван"

Картинг-центр
Картинг-центр

З друзями веселіше відпочивати, а тим паче кататися на картингах. Також зараз дуже важливо казати нашим рідним, як ми їх любимо і по можливості проводити разом з ними час. Роллердром "Turbo" чудово підходить для спільного відпочинку.

Для дітей 7-12 років доступний курс для молодих гонщиків.

Скільки: 7 хвилин - 200 гривень, 10 хвилин - 250 гривень, 15 хвилин - 350 гривень, 20 хвилин - 450 гривень.

Де: вулиця Нижньодніпровська 17, ТРЦ "Караван".

Як покататися: приходьте до ТРЦ "Караван" щодня з 10:00 до 21:00 та арендуйте картинг.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах