Постраждалим від ракетного удару по Дніпру виплатять ще по мільйону гривень

Постраждалим від ракетного удару по Дніпру виплатять ще по мільйону гривень || - фото: adm.dp.gov.ua

Людям, які постраждали внаслідок ракетного удару по житловому будинку на ж/м Перемога у Дніпрі, виплатять по мільйону гривень з бюджету Дніпропетровської області. Відповідне розпорядження сьогодні, 20 лютого, підписав голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Про це повідомили в Дніпропетровській ОВА. Там зазначили, що Дніпро отримає субвенцію у розмірі 97 мільйонів гривень. Це посилить фінансову допомогу постраждалим внаслідок ракетного удару 14 січня. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Розпорядження підписане. Кошти – для людей, котрі через ракетну атаку на багатоповерхівку втратили все. Рідних. Затишок, який створювали роками. Це не поверне містянам близьких та втрачені оселі. Та сподіваюся – допоможе рухатися далі, – зазначив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Нагадаємо, що 14 січня близько 16:00 у Дніпрі окупанти нанесли ракетний удар по багатоквартирному будинку 118 на ж/м Перемога у Дніпрі. Внаслідок атаки загинули 46 людей, серед них шестеро дітей. Постраждали близько 80 людей. 

Згідно з попередніми результатами експертизи, демонтажу підлягають залишки другого та третього під’їздів багатоповерхівки. Відповідні роботи проведуть після замовлення проєкту. У решті під’їздів відновили подачу всіх комунальних послуг – води, електроенергії та тепла.  

Последние новости