Диван зачекає: куди піти у Дніпрі цього тижня

Диван зачекає: куди піти у Дніпрі цього тижня - || фото: gettyimages/Ken Redding

Vgorode ділиться з вами заходами, які пройдуть в Дніпрі цього тижня з 24 по 29 вересня.

Ми зібрали підбірку заходів, які відбудуться у Дніпрі цього тижня, під різний бюджет та за різними інтересами.

DANTES

Вже відомі пісні "Чуєш", "Кити", "Оля", та звичайно - новинки. І те, за що всі люблять Володимира - шалена енергетика і драйв.

Коли: 24 вересня 2024, 18:00;

Де: ДК "Шинник";

Скільки: 490-990 гривень. 

Сільська честь. Опера

Ревнощі, зради, вбивства, пристрасті і все це - заради кохання! Драматична історія, яка сталася в невеличкому селищі на Сицилії в перший день Великодня, розгорнеться на сцені Дніпро Опера.

Коли: 26 вересня 2024, 18:00;

Де: Дніпропетровський Академічний Театр Опери та балету;

Скільки: 100-450 гривень. 

ЙОЙ! Замовляю любов

Як людина може подолати сильний стрес? У кожного буде свій індивідуальний рецепт....Жінка бальзаківського віку вперше в житті зважується зателефонувати у фірму "Секс на вихідні". Як починають розвиватися події та чим все завершується - у виставі "Йой! Замовляю любов... Постановка вирішена "у стилі танго" на малій сцені нашого театру.

Коли: 26 вересня 2024, 18:00;

Де: Дніпропетровський академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка;

Скільки: 250 гривень. 

Ілюзіон шоу від Magic Brothers "ДИВОVISION"

Magic Brothers оголосили про запуск нового, сімейного шоу. Ця подія обіцяє принести глядачам неймовірний світ магії та фантазії.

Захоплюючі та інноваційні номери, які входять до складу "ДивоVision", об'єднують унікальність мистецтва та вражаючу технічну вправність. Magic Brothers обіцяють глядачам багато гумору та вражаючі моменти, які залишать незабутні враження та подарують справжню казку для всієї родини

Коли: 27 вересня 2024, 18:00;

Де: ДК Машинобудівників;

Скільки: 290-690 гривень. 

CONTEMPORARY EUROPEAN BIG BAND MUSIC. Сучасний європейський джаз. Dnipro Big Band

Концерт про свіжі та актуальні композиції, музику, яка відображає сучасні тенденції та пошуки в джазі. Від вишуканих мелодій до запальних ритмів - на вас чекає захопливий вечір сучасного європейського джазу.

Коли: 27 вересня 2024, 18:00;

Де: Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана;

Скільки: 250-350 гривень. 

"Стрип-покер" - гра на одну дію. Прем'єра сезону

Дві подружні пари вирішують випробувати свої нерви та відкрити найпотаємніші секрети за допомогою провокаційної гри у стрип-покер.

Стоматолог Жак, любить свою дружину, анекдоти й танці, але не любить мити руки. Його дружина Селін, тендітна жіночка в окулярах, любить пити вино та звільняти ледарів.

Вчителька сольфеджіо Марі, любить курити по 40 цигарок на день, їсти "Нутеллу", та боїться залишитися без чоловіка. П'єр не любить нікого крім себе, обожнює вигадувати дивні історії.

Стрип-покер - гра, де кожен повинен обрати: говорити чисту правду або залишитися без одягу. Ставки зростають, і фішками стають найпотаємніші секрети. Той, хто програє, оголяє не лише своє тіло, але й душу.

Один стіл, одна гра, одна доля!

Коли: 27 вересня 2024, 18:00;

Де: Дніпровський Академічний Театр драми та комедії;

Скільки: 400 гривень. 

Parfeniuk

PARFENIUK - амбітний і талановитий selfmade-артист, якому підкорюються топ-чарти радіостанцій та стрімінгових платформ, а в медіапросторі артиста з повагою називають "батя романтики".

Мільйонними переглядами відзначилися хіти "Провела екскурсію", "Відриваючись", "Долоні", "Забий", "На даху", "Температура", "Поряд", "Мала".

Коли: 27 вересня 2024, 18:00;

Де: RIO club;

Скільки: 700 гривень. 

Сватання на Гончарівці

Молоді Олексій та Уляна кохають одне одного та на їх шляху з’являється Стецько - "дарма що дурний, зате багатий" жених, який не дуже і хоче одружится, але посилає сватів до дівчини. Одного дня до Гончарівки з багаторічної військової служби повертається винахідливий дядько кріпака Олексія - Йосип Скорик, який втілює в життя свій хитрий і рятівний план під час сватання Стецька до Уляни.

Коли: 27 вересня 2024, 18:00;

Де: Дніпропетровський академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка;

Скільки: 150-350 гривень. 

Жізель. Балет

Старовинний французький балет "Жізель" було вперше поставлено в 1841 р. на сцені Паризької опери, і сьогодні він вважається вершиною романтичної хореографії.

Своїм народженням балет зобов'язаний поету Теофілю Готьє, який поетично переказав стародавнє німецьке сказання про дівчат - вілліс, померлих до весілля. Композитор Адольф Адан за тиждень написав до балету музику.

Коли: 27 вересня 2024, 18:00;

Де: Дніпропетровський Академічний Театр Опери та балету;

Скільки: 100-500 гривень. 

СТЕНДАП-РОЗГОНИ НА ДАХУ. СЕКСОЛОГИНЯ

Стендап-розгони - це шоу, де коміки з сексологинею Стаценко Вікторією у гумористичній формі розберуть секрети яскравого сексу та здорових відносин, поговорять про інструкцію до експлуатації чоловіка, тощо.

Це захід для всіх тих, хто хоче смішно провести вечір уікенду. У самому серці міста, на даху, з якого відкривається шаленої краси вид на центр Дніпра.

Коли: 27 вересня 2024, 19:30;

Де: Дах на Троїцькій;

Скільки: 400 гривень. 

Флорія Тоска (Floria Tosca)

Опера "Флорія Тоска" - є одною з тих вистав, які виконують найчастіше на оперній сцені і однією з найбільш популярних, як серед співаків, так і серед глядачів.

Ця опера перенесе вас до Риму 1800 року, в період наполеонівських війн та боротьби Італії за незалежність. Туди, де переплітається доля підступного шефа поліції барона Скарпіа, який полює за революціонером Анджелотті, а також двох закоханих – співачки Флорії Тоски та художника Маріо Каварадоссі.

Кохання, ревнощі, інтриги, цинічність та жорстокість пов'язують між собою кожного героя цієї історії. І вже більше ста років глядачі, затамувавши подих, слідкують за драматичною історією Флорії Тоски та її коханням, сильнішим за людське зло.

Коли: 28 вересня 2024, 17:00;

Де: Дніпропетровський Академічний Театр Опери та балету;

Скільки: 100-450 гривень. 

Вільний Стендап

Вільний стендап - це гумористичний захід, де коміки перевіряють щойно написані актуальні стендап монологи.

Коли: 28 вересня 2024, 18:30;

Де: First Wave Ukrainian Pub, вулиця Короленка, 3a;

Скільки: 200 гривень. 

Grandma's Smuzi

Перший концертний тур потужної рок-банди Grandma’s Smuzі, яка здатна розносити "вогонь по венах" з перших акордів! Це - неперевершена можливість почути легендарні світові хіти українською мовою від гурту, який розриває YouTube кожною роботою!

Ви просили? Ми почули! На прохання десятків тисяч слухачів гурт Grandma’s Smuzі, їде в тур, щоб привезти "серця жар" до міст України! Якісний yнікальний європейський драйовий звук та брутальний вокал у поєднанні з сильною безкомпромісною лірикою не залишить байдужим нікого! Вибуховий смузі з кращих пісень Metallica, System of a Down, Linkin Park, Rammstein, Disturbed, Red Hot Chilli Peppers, Five Finger Death Punch та інших чекає на вас!

Коли: 28 вересня 2024, 19:00;

Де: Poplavok Music Hall;

Скільки: 490 гривень. 

Jazz for kids & Dnipro Big Band. Дитячий джазовий концерт (від 4 років)

Улюблені з дитинства пісні "Old MacDonald", "Itsy Bitsy Spider" та багато інших прозвучать у свіжому аранжуванні великого, талановитого джазового оркестру DNIPRO BIG BAND!

Яскраві декорації, костюми та візуальні ефекти на екрані зроблять цю подорож у світ джазу незабутньою для маленьких глядачів, а також для дорослих, які в душі все ще трішки діти!

Веселий пізнавальний концерт для маленьких хлопчиків та дівчаток вестиме Курча Піпі - кумедна ростова фігура! Воно дуууже розумне та дотепне: по-перше-співає, по-друге-танцює, а ще трішечки повчить малят англійської мови!

Коли: 29 вересня 2024, 11:00;

Де: Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана;

Скільки: 150-220 гривень. 

Білосніжка та семеро гномів. Казковий балет

Є казки, які надихають творців на створення вистав в різних жанрах та напрямках. Однією з таких стала всіма улюблена казка братів Грімм "Білосніжка та семеро гномів". Цього разу на сцені нашого театру казка оживає у танці. Наш балет - це історія про кохання, дружбу, чаклунство, про вічну боротьбу добра зі злом.

Балет "Білосніжка та семеро гномів" - це прекрасна можливість провести час в театрі всією родиною. А також познайомити дитину з мистецтвом балету. Унікальна постановка, казковий сюжет, (яскраві акторські образи, віртуозні сольні партії, комічні гноми, забавні звірятка), усім відомі герої та динамічна музика подарують святковий настрій і дорослим, і дітям.

Коли: 29 вересня 2024, 12:00;

Де: Дніпропетровський Академічний Театр Опери та балету;

Скільки: 100-450 гривень. 

Скрипаль на даху

Основою вистави є чудова п’єса Григорія Горіна "Поминальна молитва", написана за мотивами творів Шолом-Алейхема, класика єврейської літератури. Дія відбувається на початку XІX століття в українському селі Анатівка, де "з давніх пір живуть українці, росіяни і євреї. Живуть разом, працюють разом, лише помирати кожен іде на своє кладовище. Такий звичай".

У центрі уваги - сім’я небагатого, але мудрого, набожного Тев'є-молочника, який має дружину Ґолду та аж п'ять дочок, три з яких вже на виданні. Також за звичаєм євреї мали одружуватися з євреями, а батьки самі обирали дітям вигідних женихів, як і в багатьох народів світу тих часів. Проте не так сталося, як гадалося: Ґодл, Цейтл і Хава, хочуть залишити рідну домівку з тими, кого кохають, порушуючи віру й традиції, і досить нелегко батькові Тев'є змиритися із цим фактом і благословити молодят.

У виставі піднімаються вічні теми кохання, пошуку щастя, пошуку Бога і свого місця в житті. Національний гумор і оптимізм по-філософськи протистоять різним неприємностям у житті персонажів. У мюзиклі звучить чарівна музика знаменитого американського композитора Джеррі Бока, органічно переплітаючись з народною - єврейською і циганською.

Коли: 29 вересня 2024, 16:00;

Де: Дніпропетровський академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка;

Скільки: 150-400 гривень. 

СТЕНДАП-РОЗГОНИ НА ДАХУ

Ілля Хімік, Влад Пунтус, Андрій Кит будуть імпровізувати, тобто "розганяти" з вами разом на різні теми. Саме глядачі та Ваші історії стануть основою для цього гумористичного шоу, жарти якого будуть створювати тут і зараз. Це і додасть унікальності заходу.

Це все на даху в серці міста, з якого відкривається шаленої краси вид на центр Дніпра

Враховуючи погоду, рекомендуємо взяти з собою кофти.

Коли: 29 вересня 2024, 17:30;

Де: Дах на Троїцькій;

Скільки: 400 гривень. 

Гола - Танцювально-циркова вистава. Прем'єра сезону!

"ГОЛА" - це не просто вистава, це танцювально-циркове шоу, яке перевершує найсміливіші уявлення. Захопливий сюжет занурить вас у космічну атмосферу, де кожен рух наповнений змістом, кожен акробатичний трюк викликає подив, а кожна нота живої музики бʼє прямо в серце.

В центрі сюжету Аліса, танцівниця, яка застрягла в безкінечному колі роботи, дому, сімейних обов’язків, раптом зустрічає одне почуття, яке змінює все. Це почуття - любов. Любов до себе, любов до Вічності.

Тут або все, або нічого. Час зараз - це завжди. Але як жити після цього? Що потрібно, щоб жити лише так?

Коли: 29 вересня 2024, 18:00;

Де: КДЦ Дніпропрес;

Скільки: 300-1200 гривень. 

Последние новости