Акція від «Сан Саныча»: дітям — гра, дорослим — традиції!

Акція від «Сан Саныча»: дітям — гра, дорослим — традиції!

Акція від «Сан Саныча»: дітям — гра, дорослим — традиції!

События
13 января 2022 17:24

«Сан Саныч» спільно з еко-грою «Joykis врятуємо планету разом» проводить акцію, у рамках якої в ігровій формі вчить дітей дбати про природу. У кожній акційній пачці насіння «Сан Саныч» зі стікером знаходиться картка з QR-кодом. Більше карток — більше персонажів та більше можливостей у грі для вашої дитини!

Чисте насіння — чисте життя!

Хто з нас не знає «Сан Саныча»? Вже котрий рік його якісно обсмажене насіння з задоволенням лузають дорослі й діти по всій Україні. Але найцікавіше те, що «Сан Саныч» — наш земляк! Він родом з Дніпропетровщини і саме у нашому краї вирощує та випускає у світ свій фірмовий якісний продукт. У цьому і є весь секрет успіху насіння «Сан Саныч» — варто лише відкрити пачку, як відразу потрапляєш на природу, де тепло, сонячно і час іде зовсім неквапливо.

Адже сам процес лузання насіння — це особливий ритуал, який знімає стрес і допомагає розслабитися. Де б ви не були — у квартирі, офісі чи в самому центрі Європейської площі, насіння «Сан Саныч» усюди може створити для людей ніби оазис навіть серед галасливої ​​метушні міста Дніпро.

От чому для «Сан Саныча» так важливо берегти природу та навколишнє середовище. Адже його насіння — натуральний фермерський продукт. Крім того, хороше довкілля дуже важливе для майбутніх поколінь. Тому «Сан Саныч» спільно з еко-грою «Joykis врятуємо планету разом» проводить акцію, в ході якої в ігровій формі вчить дітей піклуватися про природу.

Акція від «Сан Саныча»: дітям — гра, дорослим — традиції!Акція від «Сан Саныча»: дітям — гра, дорослим — традиції!

Більше насіння — більше можливостей

Давно доведено, що найкраще діти навчаються в ігровій формі. Еко-гра «Joykis врятуємо планету разом» — те, що точно сподобається вашому малюку. У ній є все: цікавий сюжет, гонки та захоплюючі казкові персонажі, які, граючи, навчать дітей дбати про природу.

З «Joykis врятуємо планету разом» дитина може здійснити свою мрію і стати справжнім супергероєм, який реально врятує планету. У грі можна літати на літаку, плавати на човні, змагатися на гоночному електромобілі і при цьому робити світ чистішим та більш екологічним. Адже завдяки віртуальній грі планета вже отримала понад 1500 реально висаджених дерев.

Усі герої гри — добрі фантастичні персонажі, які живуть у воді, повітрі, на землі та навіть у звичайному місті! Знайти всіх героїв можна на картках з унікальним QR-кодом, а для того, щоб почати грати, треба просто скачати «Joykis врятуємо планету разом» e Google Play або App Store.

Наразі знайти персонажів гри стало ще простіше. Тепер для цього не потрібно жодних додаткових витрат — варто просто купити акційну пачку насіння «Сан Саныч», і там всередині є ексклюзивні картки з QR-кодом. Так батьки отримають своє улюблене насіння, а діти знайдуть персонажів, які подарують нові можливості для гри.

Ще одна важлива деталь: ніхто з дітей не любить, коли персонажі повторюються, або у грі їм випадає картка-повторка. Але тільки не в «Joykis врятуємо планету разом»! Адже в цій еко-грі кожна нова картка унікальна, і навіть якщо герої повторюються, це допомагає персонажам розвиватися й ставати сильнішими!

Насіння — для дорослих, еко-гра — для дітей!Насіння — для дорослих, еко-гра — для дітей!

Насіння — для дорослих, еко-гра — для дітей!

Таким чином, «Сан Саныч» подбав про кожного члена сім'ї. Дорослим — натуральне насіння, якість якого гарантована! Дітям — захоплююча гра, яка вчить рятувати планету від сміття та робити природу чистішою.

Акція діє з 1 грудня 2021 до 31 березня 2022 року. Тому де б ви не були — на роботі чи на дивані з книгою, в гостях чи у колі сім’ї, подаруйте собі можливість відволіктися від метушні й розслабитися разом з насінням «Сан Саныч». А поки дорослі відпочивають, діти зможуть пограти в захоплюючу гру та ненав’язливо навчитись рятувати природу для майбутніх поколінь.

Як не крути, виходить чиста вигода — чисте життя та чисте насіння! А якість насіння «Сан Саныч» гарантує.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях