Відкрили рух новою ділянкою дороги з Дніпра до Києва

Відкрили рух новою ділянкою дороги з Дніпра до Києва -

Відкрили рух новою ділянкою дороги з Дніпра до Києва - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Транспорт та інфраструктура
02 червня 2022 18:23

Новою ділянкою траси з Дніпра до Києва відкрили рух. Це майже 30 кілометрів сучасної дороги з розв'язками, з'їздами та тунелями.

Як повідомив голова Дніпропетровської ОВ Валентин Резніченко, ця ділянка йде від Дніпра до мосту через канал Дніпро-Донбас. Новою дорогою тепер швидше їздитимуть "швидкі", вантажівки з гуманітарною допомогою, машини, які евакуюють людей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Резніченка, Решетилівську трасу зводили кілька років. Планували зробити 60 кілометрів, але через війну плани поставили на паузу. Після перемоги трасу добудують.

Відкрили рух новою ділянкою дороги з Дніпра до Києва -Відкрили рух новою ділянкою дороги з Дніпра до Києва - фото: t.me/dnipropetrovskaODA
30 кілометрів нової траси –30 кілометрів нової траси – фото: t.me/dnipropetrovskaODA
Тепер рух швидких, вантажівок та легковиків трасою буде швидше -Тепер рух швидких, вантажівок та легковиків трасою буде швидше - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Нагадаємо, раніше ми писали, що російські військові підірвали мости через річку Інгулець на Криворізькому напрямку. Це сталося в районі Давидова Брода та Великої Олександрівки. Таким чином вони намагаються протидіяти контрнаступу ЗСУ на півдні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах